Izvor: happy
09.02.2024 u 11:30
0

HITNI SAVETI ASTROLOGA ZA SVE KOJI SU SLOBODNI: Obratite pažnju na današnje ZNAKOVE – bitni su!

Mlad Mesec je poseban dan u februaru prema horoskopu!

Mlad Mesec 9. februara 2024. godine se smatra odličnom prilikom da privučete novu osobu u svoj život! Prvi mlad Mesec u Vodoliji u ovoj godini pružiće vam sreću na ljubavnom polju, ali horoskop kaže da postoje pravila koje bi trebalo danas da se pridržavate:

Bez predrasuda

Neozbiljan pristup smanjuje vaše šanse za uspeh na ljubavnom polju. Potrudite se da ne stvarate predrasude prilikom samog upoznavanja sa novom osobom. Strpite se i pružite šansu da se bolje upoznate.

Zapišite želje

Vodolija je povezana sa napretkom i otkrićima u nauci i tehnologiji. Na primer, pokušajte da zapišete kvalitete idealnog muškarca u svoje beleške tokom mladog Meseca. Ovo će dobiti podršku Vodolije.

Aktivirajte se

Vodolija voli da radi u timu i da se vraća društvu. Ako ste dugo želeli da se oprobate u volontiranju, onda je period mladog Meseca idealna prilika! Možda ćete svoju srodnu dušu upoznati upravo kada svojim postupcima promenite društvo na bolje.

Ostavite prošlost iza sebe

Ne možete ući u novu i zdravu vezu dok ne preispitate svoja prošla iskustva. Mesec u Vodoliji će vam pomoći da se oslobodite nepotrebnog emocionalnog prtljaga. Za vreme mladog Meseca razmislite koje ste lekcije već naučili i otpustite svoju prošlost.

Ne očekujte brz uspeh

Nažalost, savršeni muškarac ne može magično da se pojavi na vašem pragu jutro nakon mladog Meseca. To se ne dešava odmah, a za to postoje razlozi, na primer, lekcije koje astrologija šalje, a koje još nisu naučene.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter