Izvor:
06.04.2024 u 09:27
0

HOROSKOP ZA 6. APRIL: Lavove očekuje promena u ljubavI, Škorpije problemi izazvani lošim međuljudskim odnosima

Škorpije će imati probleme izazvane promenama na radnom mestu i lošim međuljudskim odnosima.

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN

LJUBAV: Slušajte svoje srce, inače će vaš ego napraviti probleme u ljubavnom životu. POSAO: Nemojte previše rizikovati jer ovo nije period kada se rizik isplati. ZDRAVLJE: Ukočenost.

BIK

LJUBAV: Nekoga s kim imate prijateljski odnos ćete početi da gledate drugim očima. POSAO: Vrlo ste vredni i energični, ali možete imati problema ako radite za druge. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Vikend obećava zadovoljstvo na fizičkom planu. Moguće je da će vam se dopasti neko nov. POSAO: Bićete impulsivni i rasipni pri raspolaganju novcem. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Stabilnost ljubavnog života onima koji su u vezi, a oni koji nisu će obnoviti kontakt sa nekim iz prošlosti. POSAO: Mogući problemi u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

LAV

LJUBAV: Možda ćete napraviti promenu u ljubavnom životu jer će vam se ukazati dobra prilika. POSAO: Mogući nesporazum i loša komunikacija sa nadređenom osobom. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA

LJUBAV: Dopašće vam se neko s kim radite i imate profesionalni kontakt. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa nekretninama ili sa privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Dopašće vam se neko ko je nepristupačan. POSAO: Možete dobiti dobru priliku u sferi karijere. Novi posao u vezi sa kreativnosti ili napredak. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Nalazite se u povoljnom periodu za pronalaženje partnera. POSAO: Problemi izazvani promenama na radnom mestu i lošim međuljudskim odnosima. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC

LJUBAV: Vikend će biti pun prilika za zabavu i kontakt sa privlačnim osobama. To će imati pozitivan uticaj. POSAO: Mogući manji problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi.

JARAC

LJUBAV: Vaš interes za ljubav se probudio i mogući su uzbudljivi novi kontakti. POSAO: Ako se bavite umetnošću, ovo će biti povoljan period za vašu karijeru. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguć je flert sa nekim iz kruga prijatelja, ali nećete imati značajnih prilika za ljubav. POSAO: Lako možete dobiti novac u igrama na sreću. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

RIBE

LJUBAV: Iako niste skloni tome da preterano reagujete, danas ćete reagovati na svaku sitnicu. POSAO: Možete imati administrativnih problema. ZDRAVLJE: Infekcija grla.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter