Izvor: alo.rs
08.05.2023 u 09:21
0

JUPITER U BIKU DONOSI IZOBILJE: Od 16. maja stižu sudbinske promene

Jupiter ulazi u znak Bika 16. maja 2023. godine i tamo će ostati do 26. maja 2024. godine. Često se smatra da je Jupiter „srećna“ planeta koja nam pomaže da se usmerimo na ono što je pozitivno i dozvoljava nam da proširimo svoje umove, vidimo nove mogućnosti, dobijemo dublje uvide i svest o sebi.

Jupiter u Biku nam neće doneti brze promene – one će pre biti rezultat metodičnog planiranja. Važno je da tokom ovog perioda ne donosimo ishitrene odluke i da pre nego što nešto presečemo „tri puta izmerimo“.

Energija Jupitera u Biku može da nas i ulenji, uspori i usled nje se možemo osećati tromo i skloniji odugovlačenju. S druge strane ova energija nam i otvara prostor da zastanemo, napravimo pauzu i osetimo prisutnost u sadašnjem trenutku. Samo treba da se čuvamo preterivanja!

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP: Raku neželjena promena u ljubavi, Jarcu nova romansa

Kako Jupiter bude započinjao svoje putovanje kroz znak Bika on nas poziva da procenimo kakav svet smo stvorili oko sebe i za sebe i da li i na koji način nas on podržava. Tokom prethodne godine, Jupiter u Ovnu nas je podstakao da zasejemo seme, započnemo nove stvari i ponekada slepo verujemo u svoje snove. Ali sada je naš zadatak da to zasađeno seme negujemo i osiguramo mu okruženje u kome će moći da se razvije.

Ukoliko ste nezadovoljni okolnostima na poslu, u odnosu ili u svom domu – sada je povoljan trenutak da ih promenite. Okruženje i okolnosti se odnose i na planetu i naš odnos prema njoj. Iako je Jupiter planeta ekspanzije i donosi nam dublju svest o planeti može i da doprinese projektima koja će joj dodatno nauditi.

I Jupiter i Bik su povezani sa izobiljem i novcem i odličan je trenutak da se posvetimo svojim finansijama. Vreme je za vraćanje dugova ali i za investiranje. Investiranje se može odnositi i na sticanje novih veština, gajenje svoje organske hrane ili honorarni posao.

Rad na fleksibilnom majndsetu je takođe nešto što nas očekuju u narednih godinu dana. Treba da se oslobodimo rigidnih stavova i budemo otvoreni za nove perspektive i mogućnosti. Umesto izgovora zašto nešto ne uradimo treba da se okrenemo i vidimo prilike da vidimo i iskusimo nešto novo.

Intenzivnu energiju ćemo posebno osetiti od maja do juna 223. godine, budući da će se Jupiter u BIku poravnati sa Severnim čvorom. Severni čvor predstavlja našu kolektivnu sudbinu i kuda smo kao civilizacija krenuli.

Severni čvor je u znaku Bika još od januara 2022. godine ali sada će Jupiter dodatno pojačati njegovu energiju. Iznenadiće nas mnoge pojave za koje smo mislili da su stvar daleke budućnosti, a postaćemmo im svedoci.
Ovo je jedinstveni astrološki događaj i događaji u naredniih 12 meseci će odrediti kako će se naša civilizacija dalje razvijati.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter