Izvor: HappyBSC
09.12.2020 u 16:59
0

LJUBAV U DOBA KORONE: Pogledajte šta vam savetuju zvezde do kraja 2020!

Vidarica Bela za čitaoce portala HappyBSC otkriva šta zvezde žele da vam poruče ukoliko imate emotivnu dilemu i neophodan vam je savet. 

Evo šta vidarica Bela predlaže svakom horoskopskom znaku na ljubavnom polju do kraja ovw 2020. godine… 

NAJVAŽNIJE DANAS

KORONOM ZARAŽENA I ŠESTOMEČNA BEBA: Smeštena u bolnicu! Evo u kakvom je stanju

KORONA LAVIRINT: U Beogradu ponovo više od 1.700 zaraženih, a evo gde su još žarišta korone

VUČIĆ OBRADOVAO NAJSTARIJE GRAĐANE: Penzionerima 17. decembra po 5.000 dinara

IMUNOLOG JANKOVIĆ UPUTIO APEL: Ovo je jedini način da se dočeka 2021.

Ovan

Na ljubavnom planu ako ste slobodni novi početak, novo poznanstvo, udvaranje osobe, a ako ste zauzeti rasplamsavanje strasti!

Bik

Dobre vesti na putu ka vama, zajednički signali u svim njenim oblicima onaj ko vam se sviđa ima simpatije prema vama. Zauzeti su u mirnim vodama.

Blizanci

Na sentimentalnom planu osećanja su intezivna i strasna ali kratkog daha. Zauzeti treba da vode računa da im se ne desi „izlet“ van braka.

Rak

Svi su poduhvati u ljubavi temeljeni na iskrenosti, dozvolite sebi da budete direktni i bićete zadovoljni. Zauzeti su zadovoljni stabilnošću veze.

Lav

Ulažete veliki trud da bi vam se želje ostvarile na ljubavnom planu. Situacija je takva da se staro ne napušta prerano i da se ne precenjuje novo!

OVO MORATE ZNATI

OBJAVLJENA FORBSOVA LISTA Ovo su najmoćnije žene na svetu

ZMIJE ZAUSTAVILE TESLU Stala gradnja megafabrike kod Berlina

ZAVIRITE U BAJKOVITI FRANCUSKI GRADIĆ Pogledajte neverovatnu prazničnu atmosferu u Kolmaru (GALERIJA)

EKOLOŠKA KATASTROFA: Amazon za 18 godina izgubio površinu Španije

Devica

Imate puno entuzijazma i volju za životom, ali nemate dovoljno osećanja prema osobi sa kojm ste. Skloni ste da precenite svoje sposobosti i da se sve vrti oko vas i zbog vas!

Vaga

Sa voljenom osobom uživate u realizaciji vaših zajedničkih planova, mada vam vreme ne ide na ruku. Strpite se i sačekajte neko bolje vreme za realizaciju vaših planova!

Škorpija

Teško vas je pokolebati u onom što ste odlučili, vaš ljubavni partner nije u saglasnosti sa onim što vi želite i hoćete. Biće mnogo žučnih rasprava o toj odluci. Pazite da ne poljuljate vezu zbog vaše tvrdoglavosti i upornosti da bude po vašem. 

SAZNAJTE JOŠ

UŽAS U VINČI: Telo muškarca pronađeno u KANALU iza zgrade

FILMSKA AKCIJA! UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MONAHA STEFANA (VIDEO)

PUCNJAVA U ZAGREBU: Povređena dvojica policajca, napadači uhapšeni posle potere!

Strelac

Zaboravite komplikovane i stare pristupe nekom ljubavnom problemu, oslobodite se ograničenja, budite otvoreni za nove mogućnosti, gledajte sve iz novog ugla jer velike su šanse da rasplamsate stari ugašeni zar i da doživite nova ushićenja u ljubavi.

Jarac

Dubokoumni razgovor sa voljenom osobom, posle čega ćete „debelo“ razmisliti šta dalje, jer partner će vas navesti da i vi otkrijete vaše skrivene tajne!

Vodolija

Sve ostaje stabilno za dugoročnu vezu potrebna je disciplina i pouzdanost kao i međusobno poverenje i poštovanje. Prava ljubav može se razvijati tokom cele sledeće godine!

Ribe

Ozbiljne krize i teškoće koje se mogu prevladati zajedno. Opominje da ne brzate sa donošenjem zaključaka sve dok situacija ne postane jasna. Trenutno ste ogorčeni partnerom najšire zajednički kompromis da bi ste vezu stabilizovali.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter