Izvor: Informer
14.04.2024 u 18:53
0

LJUBAVNI HOROSKOP DO 20. APRILA: Venera u Ovnu ovim znacima donosi ljubav i veliku STRAST!

Venera, kraljica ljubavi, nalazi se u Ovnu, gde donosi emotivna uzbuđenja za Lavove, Ovnove i Strelčeve.

Takođe, Blizanci i Vodolije će osećati pozitivan uticaj Venere u Ovnu.

OVAN

Bićete u svom elementu, a i partner će biti dobro raspoložen. Naredni period će biti odlično vreme za građenje veze, za ljubav i strast. Ako ste sami, sigurno ćete naći partnera, ako ne na duže onda barem partnera za kraću vezu.

BIK

Može se desiti da okolnosti van vaše kontrole razdvoje vas i osobu koju ste izabrali. Takođe, moguće je da se barem jedna osoba iz kruga prijatelja uplete u vaš ljubavni život i napravi problem između vas i partnera.

BLIZANCI

Bićete šarmantni u komunikaciji, obzirni i spremni da udovoljite, zbog čega će osoba koja vam se dopada želeti da bude u vašem društvu. Ako ste već u vezi ili braku, uživaćete u harmoničnom odnosu.

RAK

Dopašće vam se neko s kim ćete imati problema da se spojite iz različitih razloga. U svakom slučaju nemojte očekivati da se stvari kreću u poželjnom pravcu. Za nastale probleme će biti odgovorne nepovoljne okolnosti

LAV

Očekujte harmoniju u odnosu, ili lako uspostavljanje kontakta sa nekim ko vam se sviđa ili će vam se svideti. Ovo je idealno vreme za pregovore i dogovore, pa bi trebalo da ga iskoristite i napravite konkretan progres u sferi ljubavi.

DEVICA

Bićete izuzetno stimulisani i raspoloženi za ljubav, ali okolnosti vam neće ići naruku. Frustracija bi mogla da se prenese na odnos i pokvari nešto što bi inače savršeno funkcionisalo. Pokušajte da izbegnete takav scenario.

VAGA

Osećaćete se frustrirano jer ćete imati utisak da ne možete da ostvarite ono što želite u ljubavnom životu. Ali u drugoj polovini nedelje ipak ćete dobiti sve čemu ste se nadali i imaćete razloga da se osećate srećno.

ŠKORPIJA

Imaćete prilike za fizički kontakt sa nekim ko vam se dopada. Bićete vrlo strastveni i zainteresovani za fizički kontakt, zbog čega je moguće i da budete intimni sa nekim u koga ste zaljubljeni i s kim biste rado da ostvarite vezu.

STRELAC

Neki događaji u oblasti karijere će vas potpuno zaokupiti i zbog toga ćete zapostaviti svoj ljubavni život. Ovo nije dobar period za to jer će partner biti vrlo zainteresovan za ljubav i neće vam oprostiti zanemarivanje.

JARAC

Izgleda da ćete naići na otpor porodice ili nekih njenih članova kada je vaš ljubavni izbor u pitanju ili vaše ponašanje u ljubavnom životu. To će napraviti pritisak koji može imati vrlo negativan uticaj na vaš odnos i ljubavni život uopšte.

VODOLIJA

Može se desiti da dobijete naizgled vrlo dobru priliku, koja će se kasnije ispostaviti kao ne baš tako sjajna. Ne brinite, biće i drugih prilika za romansu, jer tek dolazi odličan period za ljubav i sigurno nećete ostati sami.

RIBE

Nešto što ste započeli u prethodnom periodu, i što je mnogo obećavalo, biće osujećeno. Moguće je da ćete sumnjati u svoj izbor ili će vas neke životne okolnosti razdvojiti od izabrane osobe i onemogućiti vašu vezu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter