Izvor: Najzena
06.12.2023 u 12:42
0

OSTVARIĆE SVE SVOJE SNOVE: Jedan horoskopski znak će u 2024. dobiti sudbinski džekpot

Nova godina doneće im uspehe na svim poljima - u karijeri, ljubavi, ličnim stvarima, porodičnim prilikama... Početak godine biće uspešan za nove projekte ili promenu posla.

Ako verujete u horoskope, ili samo želite da se malo zabavite i možda se naoružate optimizmom i dobrim predviđanjima, da vidimo šta kaže godišnji horoskop za 2024. godinu. Naime, jedan znak Zodijaka imaće mnogo sreće u godini koja je pred nama i sve će ići svojim tokom.

Barem tako tvrde dve najpoznatije ruske astrologe Vasilisa Volodina i Tamara Globa. Obojicu je Vodolija izdvojila kao znak kome će sve biti u redu 2024. godine! Vasilisa Volodina tvrdi da Vodolija rezonuje sa predstojećom godinom jer će biti u znaku Zelenog drvenog zmaja, koji se u kineskom horoskopu javlja jednom u 60 godina.

OVI ZNAKOVI ZODIJAKA ĆE VAS MAKSIMALNO ISKORISTITI: A zatim, ostaviti zauvek

Nova godina doneće uspehe Vodolijama na svim poljima – u karijeri, ljubavi, ličnim stvarima, porodičnim prilikama… Početak godine biće uspešan za nove projekte ili promenu posla, tvrdi Tamara Globa. Za one koji ostaju na svom sadašnjem radnom mestu otvaraju se odlične mogućnosti za razvoj karijere.

Njihove ideje će biti tražene od strane menadžmenta, što će dovesti do bonusa za posao i povišica. Takođe, mogući su dodatni, neočekivani prihodi iz nepoznatog izvora. Ako ste dugo sanjali o sopstvenom biznisu, ovaj plan bi mogao da se ostvari do leta sledeće godine. Dakle, ako već niste, vežite se i radite na razvoju svog poslovanja.

Leto će biti odlično vreme za Vodolije da zarade više novca i poboljšaju svoju finansijsku situaciju. Krajem proleća, Vodolije će doživeti prijatne promene u ličnom životu; to može biti vest o novom dodatku u porodici ili romantičnom poznanstvu.

Ipak, jesen je ta koja će drastično povećati šanse da promene lični život nabolje i upoznaju pravu ljubav. Najvažnije je da će 2024. Vodolije moći da ostvare svoje najskrivenije snove; potrebno je samo da ispravno postave svoje ciljeve i da uporno rade na tome.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter