Izvor: Alo.rs
02.01.2023 u 09:19
0

OSTVARIĆE SVOJE SNOVE: Tri horoskopska znaka koja će napredovati u karijeri

Zvezde su im se osmehnule.

Lav

Lavovima će se u 2023. isplatiti naporan rad i odricanje iz proteklog perioda, a napredovanje je ostvarivo između marta i maja. Ni drugi deo godine neće biti nepovoljan, ali moraće dobro da zasukaju rukave da bi ostavili trag. Ako su spremni naporno da rade, poslovni uspeh ih neće zaobići.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Škorpija

Škorpije će u sledećoj godini imati utisak da im sve ide nekako brže i lakše. Uživaće u podršci okoline, poslovi će se odvijati uhodanim tempom, a njihove će ideje nailaziti na dobre reakcije. Treba da iskoristite naklonost zvezda i u drugom se delu godine izboriti za bolji položaj na poslu. Neki će se odazvati na potpuni preokret u karijeri.

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Evo šta vas očekuje u novoj godini!

Jarac

Pred Jarčevima je sjajna godina na svim poljima, pa tako i na profesionalnom planu. U ovoj obećavajućoj godini podržavaće ih brojne planete, a Jupiter će im od sredine maja otvoriti nove prilike. Pred njima je promaknuće, a neke očekuje ponuda za promenu posla i prelaska na bolje plaćeno radno mesto.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter