Izvor: Alo.rs
27.02.2023 u 14:54
0

PRATIĆE IH SREĆA NA SVAKOM KORAKU: Ova nedelja biće najsrećnija za 3 horoskopska znaka

Saznajte da li pripadate horoskopskim znacima koji će imati najviše sreće ove nedelje.

Nova nedelja je pred nama. Polako ulazimo u mart, mesec vladavine nežnih i osetljivih Riba. Naredni dani će za neke biti izazovni, ali će drugima doneti mnogo razloga da budu srećni. Saznajte da li pripadate horoskopskim znacima koji će imati najviše sreće ove nedelje.

Ovan

Ova nedelja će biti puna novih mogućnosti. Vaša kreativnost i ambicija biće na vrhuncu, pa ćete lakše ostvariti svoje ciljeve. Odlično je vreme za realizaciju dugoročnih planova, a mnogi očekuju poboljšanje materijalnih prilika. Pred vama su prijatna iskustva i nove avanture na intimnom nivou. Samci će imati značajan susret, dok će parovi postati bliži nego ikada.

Ribe

Pravo je vreme da se posvetite svojim ciljevima. Odlučnost i samopouzdanje će vam pomoći da prevaziđete sve potencijalne prepreke. Ne treba da se plašite da rizikujete i izađete iz zone udobnosti jer to može dovesti do uspeha. Na finansijskom planu očekuju vas povoljne promene, pa je moguća povišica ili pronalazak dodatnog posla.

Rak

Povećaće vam se samopouzdanje, što će se povoljno odraziti na sve sfere života, ali pre svega na posao. Otvaraju vam se povoljne poslovne prilike, a nova ponuda bi mogla da usmeri vašu karijeru u novom pravcu. Bićete izvrsni u učenju i usavršavanju novih veština, a neke će pred vama biti uzbudljivo putovanje. Ljubavni život donosi povremene sukobe, ali ćete ih brzo rešiti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter