Izvor: Alo.rs
04.06.2023 u 18:41
0

PRIČALICE NEMIRNOG DUHA: Kakve su osobe rođene u znaku blizanaca?

Mladalački izgled je karakterističan za osobe rođene u znaku Blizanaca; kod ovog večitog deteta misli su jasne, uzbudljive i vragolaste. Blizanci uvek rade dve stvari odjednom, izražavajući tako svoju duplu prirodu.

U tom naizgled haosu, oni znaju kako da napreduju. Brzog su temperamenta, svestrani, humani, prilagodljivi, rečiti, brbljivi, ali umeju da budu i veoma površni i dekoncentrisani. Uživaju u beskrajnim telefonskim razgovorima, tračarenju, senzacijama, promenama, putovanjima i knjigama

Poseduju izraziti talenat za učenje stranih jezika i književnost. Neizmerno se plaše samoće; kad su emocije u pitanju, skoro uvek su kod njih u igri dve ljubavi. Ljudi rođeni u znaku Blizanaca često misle i postupaju u skladu sa opaskom „postoje dve strane svega“.

Zbog ovog nepouzdanog karaktera, uglavnom su bolji prijatelji nego ljubavnici. Često menjaju čak i prijatelje, tragajući za onima koji u određenom trenutku odgovaraju njihovim višim interesima. U ljubavi, kao i u životu, intezitet osećaja im je veoma kratak. Nesvesno umeju da prikrivaju svoje prave namere, ograđujući se rečima i višestrukim akcijama, koje samo služe kao paravan za prikrivanje stvarnih motiva.

Nemirnog i nepredvidivog duha, muškarac Blizanac uvek poseduje kombinaciju dva različita karaktera, i ako ste spremni za tu avanturu, možete se upustiti u vezu sa njim. Jedno je sigurno, sa Blizancem vam neće biti dosadno. On pre svega traži intelektualnog partnera, nekog ko će parirati njegovom bistrom razumu i sa kim neće upasti u zamku monotonije.

Žena rođena u sazvežđu Blizanaca večno čezne da bude zaljubljena, ali to joj nekako stalno izmiče. Zbog svojih višestrukih osobina, traži muškarca sličnih sklonosti; u toj potrazi menja mišljenja i često se odlučuje da ostane sama i nezavisna. Kod nje je prisutno geslo: „Daleko od očiju, daleko od srca“. Ona ne samo da prihvata promene, već ih vešto i brzo sama inicira. Sa ženom Blizancem, takođe, nikad nije dosadno, jer ona može da bude osoba A, B ili C, a na vama je samo da izaberete koju od njih želite da probudite.

Blizanci su socijalna bića, sa visoko razvijenom veštinom komunikacije. Uživaju da se igraju rečima i imaju talenat da izgovore ili napišu svaku svoju ideju. Veliki su ljubitelji pisane reči i vlasnici bogatih biblioteka. Poseduju izrazit smisao za humor, protkan dozom sarkazma, i šale na sopstveni račun nikad ne doživljavaju ozbiljno ili zlonamerno. Oni brzo i lako prihvataju različite životne situacije i retko kad su zbunjeni. U bilo kom trenutku imaju spremna pitanja i odgovore. Njihov pristup rešavanju problema je uvek racionalan, nikad emotivan. Iako nisu kućni tipovi, kuće rado opremaju gomilom savremenih komunikacionih sredstava. Često poseduju dva izvora prihoda.

Blizanci obožavaju sport i, zahvaljujući spretnosti, posebno veštim rukama, tenis, košarka ili odbojka su za njih odličan izbor. Gornjem delu njihovog tela je potrebna vežba. Dobro je da se aktivno bave sportom, jer im to pomaže da se oslobode nervoze; rođeni sa viškom energije i stalno su u nekom pokretu. Nikada nemaju vremena, brzo se umaraju, ali često i praktikuju neku od tehnika opuštanja. Jačanje volje dobro utiče na njihovo mentalno i fizičko zdravlje. Društvene igre, kao što su karte ili šah, pospešuju njihov bogati intelekt. Dobra pozorišna predstava, koncert ili festival je nešto što prate sa velikim zadovoljstvom i čime obilato hrane svoju dušu. Joga, aerobik i lagane fizičke aktivnosti na svežem vazduhu su idealni za Blizance.

S obzirom na to da su najčešće slabe konstitucije, Blizancima je potrebna proteinska ishrana, koja je neophodna za razvoj i izgradnju mišića. Trebalo bi da jedu više sirovih namirnica, umesto industrijske hrskave hrane. Za obnavljanje njihovog nervnog sistema idealni su kalijum (protiv slabosti skeletnih mišića i nervoze), mleko i mlečni proizvodi, povrće, sušeno voće i hrana iz mora, zatim kompleks vitamina B (koga ima u hlebu i pecivu punog zrna,kao i tamnozelenom povrću), mahunarke, kikiriki, pivski kvasac, meso. Blizanci imaju osetljiv nervni sistem i zbog toga bi pušenje i alkohol trebalo da zaborave. Suva koža i kosa se često javljaju kod njih.

Deo tela kojim vlada znak: Ramena, ruke, šake, prsti, pluća, rebra,nervi.
Izgled: Izraženi zglobovi, nemiran pokret, prozračen ten, često nerazumljiv govor, nemirne oči.
Zdravlje: Razdražljiv nervni sistem
Najveće vrednosti: Brz, svestran, bistar, vešt, spretan s rukama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter