Izvor: Glossy
03.11.2023 u 22:06
0

VIKEND HOROSKOP: Bikove čeka novo poznanstvo, lavu potreban odmor

Vikend horoskop

Zavirite među zvezde i vidite šta je to što vam donose ovog vikenda.

Ovan

Pokušajte da uprkos svim preprekama zadržite pozitivno raspoloženje. Ovog vikedna se maksimalno opustite i radite samo šta vam prija. Posle naporne radne nedelje prijaće vam da provedete bar jedno veče u probranom društvu bez stresa i obaveza.

Bik 

Trudite se da ovog vikenda napravite ugođaj sebi i svom partneru i da maksimalno uživate. Nečije prisustvo uneće u vaš život sjajnu energiju. ukoliko ste planirali da negde otputujete sami ili u društvu, odabrali ste pravi trenutak za to.

Blizanci

Iskoristite lepo vreme da otputujete na neki kratak odmor. Prijaće vam putovanje ili vreme provedeno u prirodi. Potražite stare prijatelje, među njima ima ljudi koji  su vas željni i zaista im je stalo do vas.

Rak 

Subota i nedelja će vam doneti neke nove radosti. Zaboravite bar trenutno na posao i potrudite se da provedete.

Lav

Preterali ste sa obavezama i fizičkim naporom u protekloj nedelji. Potrudite se da se odmorite, jer vam je fizičko zdravlje ugroženo. Nakon kratkog odmora bićete motivisaniji i osećaćete se odlično. Imaćete potrebu da organizujete i rasčistite svoj prostor.

Devica

Vikend izgleda sjajno i uzbudljivo za vas. Spremite se da prihvatite nove mogućnosti i uživajte u pozitivnoj energiji koja vam je na putu. Ovo je trenutak kada treba da uživate svim čulima. Ne dozvolite da vam iko pokvari raspoloženje, ovo je vikend kao stvoren za vas.

Vaga

Vikend će biti ispunjen akcijom. Ipak, ne preterujte, jer pred vama i za vas je burna nedelja. Razmislite o načinu da se relaksirate, a možda jedan od najbolji jeda se opustite uz dobar film i flašu vina sa voljenom osobom ili iskrenim prijateljima.

Škorpija

Naporna radna nedelja je za vama. Potrudite se da se opustite i uživate, ali vodite računa da se ne opustite previše i ne potrošite više novca nego što možete da zaradite. Moguća glavobolja, zato se savatuje odmor i dobra zabava u društvu koje vam prija.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter