Izvor: Alo.rs
07.02.2024 u 02:45
0

ZA OVAJ ZNAK SUTRA ZVONE SVADBENA ZVONA: Da li ste znali?

Prema predviđanju dnevnog horoskopa, ovaj znak u toku sutrašnjeg dana ima priliku da se izbori za istinu.

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. FEBRUAR: BLIZANCI, privlači Vas kombinacija emotivne, strastvene i intelektualne veze

Ostanite srećni u svom ljubavnom životu rešavajući probleme iz prošlosti. Nove obaveze u kancelariji će vas zaokupiti. I bogatstvo i zdravlje su danas dobri za Ribe.

Ljubavni horoskop za Ribe danas

Možda ćete se zaljubiti u drugoj polovini dana. U vezi će biti manjih problema i morate da razgovarate sa partnerom da biste to rešili u toku dana. Pokažite ljubav svom partneru. Oboje morate da podržavate jedno drugo i u ličnim i u profesionalnim nastojanjima.

Ponašajte se sa svojim partnerom sa poštovanjem i biće vam uzvraćeno poštovanje. U kartama je i brak. Možda ćete se vratiti u staru vezu, ali uverite se da to ne utiče na sadašnji život.

Posao za Ribe danas

Budite iskreni i ljubazni na poslu i izražavajte svoje mišljenje na sastancima. Neki klijenti će želeti da preradite određeni projekat  i to može uticati na moral.

Oni koji imaju zakazane razgovore za posao danas će uspeti da dobiju pismo ponude. Učenici koji se pojavljuju na ispitima će ih položiti. Dobre vesti čekaju i one koji planiraju da se presele u inostranstvo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter