Izvor: Atma
31.01.2024 u 03:45
0

ZAŠTO ZNAKOVI HOROSKOPA OSTAJU U TOKSIČNIM VEZAMA? Bika užasavaju promene, Device ne vole neuspehe

Blizanci jako cene svoju slobodu pa i u ozbiljnim vezama. Čvrsto se povezuju s onima do koga im je zaista stalo. Devica nije tip osobe koja donosi brze i nagle odluke, posebno u pitanju ljubavi.

Ovan

Kada je reč o emotivnoj vezi, Ovnovi vole da jure za plenom. Jedino kada nađu nekog stvarno posebnog, imaju tendenciju da se potpuno posvete izgradnji te veze i žele da sve funkcioniše kako treba. Takođe, Ovnovi uvek vole da budu u pravu, čak i onda kada znaju da možda i nisu i zato im je teško da priznaju da im je odnos na kraju ili već propao.

Od veze teško odustaju zbog svoje tvrdoglavosti, nije im lako da se pomire sa činjenicom da im veza nije više ono što je nekada bila. Mogu da budu pored partnera iako nisu srećni, a sve to jer nisu spremni da priznaju lični poraz.

Bik

Promena je nešto najstrašnije što se Bika tiče. Neki horoskopski znakovi s velikim samopouzdanjem kreću u nepoznato, ali Bik nije taj tip. On želi da zna šta ga čeka s druge strane. On voli unapred sve da zna. To važi i za njegov lični, profesionalni i ljubavni život. Bikovi tako neće otići s posla, ako nemaju drugu poslovnu opciju; oni neće raskinuti s nekim, dok nemaju plan za život nakon raskida.

Bikovi ostaju u otrovnim vezama jer se boje promena. Radije će ostati u neprijatnoj ili tužnoj vezi, nego da je prekinu i suoče se s nečim nepoznatim. Iako je njihovom odnosu došao kraj, za njih će sve biti isto dok ne budu spremni da priznaju sebi da je vreme da se to nazove pravim imenom i definiše onako kako zaista jeste.

Blizanci

Blizanci jako cene svoju slobodu pa i u ozbiljnim vezama. Čvrsto se povezuju s onima do koga im je zaista stalo. Srećni su dok god se njihov odnos ne temelji na svakodnevnoj rutini. Kada im veza postane monotona i počne da ih guši, tada požele da iz nje izađu što pre.

Teško im je da prihvate da ljubavni odnos s partnerom nije više toliko zabavan i uzbudljiv kao što je bio i neće moći tek tako da puste partnera da ode. Čak i ako im povređuje osećanja, neće hteti da se odrekne povezanosti. Za njih može biti komplikovano kada i kako da reše takav odnos, ali Blizanci moraju sami da shvate šta ih čini srećnim.

Rak

Rak je osetljiv. Rakovi imaju emocionalne potrebe koje moraju da zadovolje. Stoga pažljivo biraju ljubavnog partnera. Svesni su da nije lako pronaći nekoga ko će učiniti da se osećaju cenjeno i voljeno, što im otežava da zamisle život bez partnera, bez obzira u šta se njihov odnos na kraju pretvorio. Iako se možda u toj vezi osećaju povređeno, oni ostaju, jer ne žele da taj odnos ima nesrećan kraj.

Lav

Lavovi vole da budu u vezi jer imaju veliko srce i mnogo ljubavi da pruže. Ljubavne partnere mudro biraju. Oni žele da znaju da je to osoba s kojom će moći da provede i podeli svoj život i koja će im pružiti isto toliko ljubavi koliko će im oni dati. Nemaju problem sa zauzimanjem za sebe kada se osete povređeno, ali da napuste partnera, to im je već malo teže.

Lav će ostati sa svojim partnerom, iako nije srećan u tom odnosu. Čak i ako nisu tehnički zajedno, teško im je da nastave dalje, pre nego što su spremni da pustiti vezu da umre. Prekid veze i nastavak života bez partnera mora da bude odluka Lava.

Devica

Devica nije tip osobe koja donosi brze i nagle odluke, posebno u pitanju ljubavi. Ali, neretko se može odnositi prema emotivnoj vezi kao da je poslovna, ako se na taj način oseća sigurnije. Ako primete da je došao kraj odnosu, Device mogu da započnu poslovni način komunikacije kako bi spasile vezu.

One ne vole neuspehe i zato im se dogodi da ostaju u toksičnoj vezi. Kada nešto krene po zlu, Devica je ta koja pokušava da spasi stvari i vrati ih na pravi put. Devica će pokušati uvek da ispravi stvari, čak i ako je možda bolje prekinuti odnos. I ako će konačno doći do te odluke, na Devicama je da istraže sve mogućnosti pre nego što prihvate da je vreme da sve puste i da krenu dalje.

Vaga

Jedan od glavnih ciljeva u životu Vaga je pronalazak ljubavi iz bajke. Ako Vage nisu u vezi s nekim ko ih čini kompletnim, voljenim i posebnim, onda život za njih nije ostvaren. Upoznavanje im je uvek uzbudljivo, ali kada je veza ušla u rutinu, manje je verovatno da će ustati i otići, pa čak i ako stvari postanu loše. Vage mogu da trpe emotivno povređivanje jer se osećaju komforno u blizini partnera i nije u njihovoj prirodi da se svađaju ili suprotstavljaju.

One ostaju i zbog toga jer se i dalje nadaju da će ipak pronaći sreću na kraju bajke. Vage su svesne da veze imaju svoje uspone i padove, i ostaje im nada kako je sve samo prolazni trenutak i da će se sve opet popraviti, ako ostanu u vezi.

Škorpija

Škorpijama je teško da izraze osećanja i otvore se prema drugima, jer im biti izložen i ranjiv predstavlja neprijatnost. Kada pronađu nekog ko im pruža osećaj sigurnosti i ljubav, žele čvrsto da se drže za tu osobu i tada ne mogu ni da zamisle život bez nje, toj osobi će ispričati i sve svoje tajne. Škorpija može da bude u vezi, iako je povređena jer smatra da neće naći nekog poput te osobe.

Dugo joj treba da se otvori i da osobu pusti u život, a razbijanje te veze bi značilo da svoje srce ponovo moraju da zaključaju. Takođe, Škorpija može da bude vrlo posesivna, a pustiti partnera da ode znači da će ga imati neko drugi, a on nije osoba koja tako lako prepušta stvari.

Strelac

Samo zato što Strelac voli da ima slobodu u vezi, to ne znači da nema srce puno ljubavi i naklonosti. Strelac ostaje u vezi i kada je emotivno povređen jer odlazak za njega znači da će stalno razmišljati o svom partneru.

Svaki put kada ode u kupovinu namirnica ili doručkuje u omiljenom kafiću ili je na putu, neizbežno je vraćanje partnera u sopstvene misli. Ovako Strelac dovodi sebe do toga da njegov um iskrivljuje istinu o tome kakav je odnos zapravo bio, i on ide sve do toga da čak uveri sam sebe da je veza bolja, nego što zaista jeste.

Jarac

Samo zato što su pametni, ne znači da ne prave iste greške kao i svi. Kada Jarac pronađe nekoga ko se divi njegovoj motivaciji i odlučnosti da uspe, kao i njegovom stavu o životu i uspehu, on će takvu osobu čvrsto zgrabiti. Za njega je lepo znati da ne mora da se menja da bio nečiji izbor. Jarac će ostati u lošoj vezi jer se boji da više neće ostvariti sličan odnos. Zato se toj vezi okreće iznova i iznova, nadajući se da će svaki put biti bolje i drugačije.

Vodolija

Da bi odnos po njoj zaista uspeo, Vodolija gradi prijateljski temelj. I to radi pre nego što se može da se dogodi bilo šta romantično. Ali je za nju važno da zapamti kako mozak ne može da bude jedini kome će se obratiti kada mu je potrebna pomoć, jer i srce ima važnu ulogu.

Vodolija će ostati u emotivnom odnosu, i kad stvari postanu loše, samo zato što njihovo prijateljstvo nikada nije dovedeno u pitanje. Istina, prijatelj nikada ne treba da povredi osobu do koje mu je stalo, ali je Vodoliji neophodno da sam otkrije da mora u glavi da razdvoji vezu i prijateljstvo. Za Vodoliju je emotivna veza možda i završena, ali prijateljstvo nije.

Ribe

Veza s emotivnim partnerom Ribama je nužna. One veruju i osećaju da su sve njihove tajne, ranjivost, strahovi i snovi sigurni s tom osobom. Pa se tako Ribe pitaju zašto bi ikada tražili nekog drugog kada su našli u toj jednoj osobi sve što su ikada tražili i želeli.

Ribe ostaju u toksičnoj vezi jer njihov znak, predstavlja dve ribe koje plivaju u suprotnim smerovima, što znači da su istovremeno i vrući i hladni. Ribama se jednog trenutka čini kao da je reč o vezi s početka, kada su tek počeli da se zabavljaju, a već sledećeg trenutka će se osećati povređeno i želeće da izađu iz te veze. Um i osećanja stalno igraju trikove s Ribama i teško je znati kom delu poverovati.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter