Izvor: Happy BSC
24.02.2024 u 07:33
0

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. FEBRUAR: Device, spremni ste za velike promene, Bikovi, otkrivate novu ljubav

Pročitajte šta vam astrolozi predviđaju za danas

Ovan

Današnji Pun Mesec dolazi u vašem sektoru rada i zdravlja, dragi Ovnovi. To može doneti svest o potrebi da svojim svakodnevnim poslovima upravljate sa više pažnje. Možda ćete videti nedostatak u planu koji vas postavlja na put ka poboljšanju. Može doći do prekretnice ili otkrića o vašem poslu, zdravlju ili želji da budete produktivni i korisni. Sa povećanom potrebom za obnavljanjem i opuštanjem u poslednjoj nedelji, vreme je da odredite prioritete i nađete bolji balans između posla i odmora. Može doći do novog razvoja ili poziva za buđenje koji vas gura napred, ili je vreme da nadoknadite svoje poslove. Emocije mogu biti haotične, ili su rokovi pritisnuti, ali imajte za cilj da se pobrinete za labave krajeve za najbolje rezultate. Motivacija da poboljšate svoj život ili promenite način života je zaista moćna, jer dolazi iz dubine. Uzmite u obzir da, sa današnjim kvadratom Venera-Jupiter takođe u igri, postoji tendencija da se preterujete ili da pomerate svoje granice. Osetljiviji ste na stvari koje su dosadne ili besmislene, što može izazvati nemir. Iako ovu energiju svakako možete da iskoristite da napravite promene, za sada biste mogli da vidite stvari u ekstremima i bolje je da budete umereni.

Bik

Današnji pun Mesec može da osvetli kreativnost, prijatelje, romansu i lične ciljeve, dragi Bik. Može postojati epifanija ili završna reč o pitanju. To je svakako vreme širom otvorenih očiju u vezi sa romantičnim ili kreativnim pitanjem, a ako ste se osećali zaglavljeni, sada vam može stići potpunije uživanje. Prihvatate svoja osećanja i dopuštate im da vas vode! Drugi mogu zahtevati vašu pažnju i može doći do naleta aktivnosti. Ovaj pun mesec otvara vaše srce za zakopana osećanja i vaše oči za situacije koje zahtevaju vašu pažnju. To može biti vreme za najavu ili otkrivanje ljubavi ili projekat blizak vašem srcu. Spoznaje se mogu odnositi na vaša istinska osećanja, a povezivanje sa njima može dovesti do novih izbora ili opcija. Danas je u igri i kvadrat Venera-Jupiter, koji sa sobom nosi sklonost da se preteruje i govori prebrzo ili prerano! Samoograničenje i strpljenje mogu spasiti dan i možda ćete uživati dok zabavljate nova osećanja ili otkrivate nova zadovoljstva. Nastojte da zadržite svoju perspektivu.

Blizanci

Današnji pun Mesec može da vam otvori oči ili srce za kućne ili porodične stvari, dragi Blizanci. Svetojavljenje o vašem privatnom svetu ili vašim potrebama za negovanjem, udobnošću i bezbednošću sada može zauzeti centralno mesto. Ako ste toliko uložili sebe u svoj posao ili odgovornosti prema spoljnom svetu da vam je lični život nametnuo, osetićete to sada. Prepoznajete potrebu za poboljšanim upravljanjem vremenom i energijom. Pazite na tendenciju da se preterate kao pokušaj da ukrotite unutrašnje nezadovoljstvo. U suprotnom, možete se osećati prilično hrabro, entuzijastično i avanturistički. Postaje jasno da treba da težite ka balansiranju vaših ličnih potreba sa vašim svetovnim ciljevima. Šta god da se pojavi sada je u vidokrugu, pomažući vam u donošenju odluka. Sa kvadratom Venera-Jupiter kasnije danas, uzmite u obzir da nemir može dovesti do grešaka. Verovatno je bolje da ne krili stvari previše i da pazite na neoprezne poteze ili reči. Ako imate previše stvari za upravljanje, može biti izazovno da se usredsredite. Nastojte da ne idete preko vrha ili prebrzo donosite zaključke. Održavanje umerenosti pomaže vam da cenite nove zanimljive uvide dana.

Rak

Pun Mesec se danas javlja u vašem sektoru komunikacija, dragi Rak, i podsetnik je da se bavite svojim svakodnevnim poslovima. Ova lunacija vas podstiče da istražite ideje, učenje, komunikaciju, transport i veze, što vas, zauzvrat, može motivisati da pravite promene i poboljšanja. U stvari, nova svest može da vas natera da se bavite stvarima direktno. Pun Mesec pojačava emocije svuda oko vas, što može izazvati nalet aktivnosti. Vaša prava osećanja po pitanju neke stvari sada vas mogu preplaviti, i dok vas emocije mogu iznenaditi, one vas na kraju mogu dovesti u bolju poziciju da donosite odluke i donosite odluke. Uživaćete u lepim prilikama da naučite nove stvari i ostvarite pravi napredak u svojim projektima. Veze i vesti koje se sada javljaju mogu biti značajne. Današnji kvadrat Venera-Jupiter je dobar za rastezanje uma, ali pazite na nerealna očekivanja. Nemir koji se uzburkao danas može dati neke ogromne naznake o tome šta možda nedostaje u vašem životu.

Lav

Pun Mesec danas donosi skrivena ili duboka osećanja oko vlasništva, talenata, samopoštovanja i finansija, dragi Lave. Srećom, epifanije mogu da vam približe kako se osećate u vezi sa situacijom. Može doći do namirenja novca ili pažnje na ono što dugujete, ili novčana pitanja mogu doći do punog procvata. Ostvarenje vaših potreba i želja može dovesti do poboljšanja. Odlično je vreme da bolje razumete svoju novčanu situaciju ili odnose. Može doći do natezanja, bilo unutar vas ili sa nekim u vašem životu, oko novca, imovine i pitanja kontrole. Emocije bujaju tokom svakog punog meseca, pa odvojite vreme pre nego što donesete bilo kakvu ključnu odluku. Sa današnjim kvadratom Venera-Jupiter, možda ćete nemirno tražiti više uživanja ili smisla, ali treba paziti na nerealna očekivanja. Tendencija je da pucate malo previsoko ili da jurite stvari koje zaista ne želite ili ne trebate. Međutim, uz tempo i umerenost, ovo je moćan dan da zamislite svoje sledeće korake.

Devica

U vašem životu, draga Device, raste napetost ka nečem pozitivnom i konstruktivnom! Postoje promene koje morate da napravite i veća je verovatnoća da ćete preduzeti akciju ako ste samo malo nezadovoljni. Pun Mesec u vašem znaku danas pojačava vaše emocije i može doneti važno otkriće. Može doći i do značajne kulminacije. Unutrašnje kontradikcije su sada uobičajene, ali će dovesti do značajnih promena i poboljšanja u narednim danima. Privući ćete pažnju, pa se uverite da je ono pozitivno! Vaša sopstvena pažnja je sada prilično usmerena na mene, a to je neophodno u ovo doba godine. Uprkos tome, nedavno ste započeli mesečni ciklus orijentisan na odnose koji će vas otkriti da poštujete svoje najbliže odnose. Vi jednostavno prepoznajete svoju potrebu za nekom nezavisnošću, glasom ili ličnim vremenom. Takođe danas, pazite da previše radite na situaciji, jer odluke mogu patiti. Ciljajte da nahranite nemirnog duha raznolikom rutinom, razgovorom ili znanjem. Nađite sretan medij između ispunjavanja svojih obaveza i zadovoljavanja želje za iskustvom i uzbuđenjem oslanjajući se na strpljenje i samosvijest.

Vaga

Pun Mesec danas donosi iznenadna osećanja ili prilike koje vas guraju u novom pravcu, draga Vaga. Možda ćete otkriti potrebu za dodatnim vremenom sami ili odmorom, lečenjem i regeneracijom. Takođe je dobro vreme da se povežete sa svojom intuicijom. Ono što sada izlazi na videlo omogućava vam da vidite kuda dalje, iako ovaj proces može potrajati. Privremeno biste se mogli osećati izgubljeno jer su granice između vaših osećanja i spoljašnjeg sveta zamagljene, a tuđe emocije ili nerešene stvari vas preplavljuju. Međutim, iz ovih iskustava proizilazi novi uvid! Uzmite dodatni odmor, prostor i vreme za sve što vam omogućava da lakše stupite u kontakt sa svojom intuicijom, koja se sada pojačava. Danas se mogu pojaviti značajni snovi ili intuitivni bljeskovi, a tiču se otpuštanja stvari i stavova koji vam više ne služe dobro. Okolnosti guraju potrebu da se postigne zdrava ravnoteža između vremena za sebe i vremena za svoje poslove. Kako dan odmiče, tranziti izazivaju tendenciju da se pretera. Možda je najbolje da se podsetite na svoje uobičajene granice i da ih ne pomerate. Postoji tendencija da se daju obećanja koja je teško održati ili izjave koje drugi smatraju više nego što jesu. Ove stvari su rešive; mogli biste ih sa malo pažljivosti zbrisati u korenu.

Škorpija

Današnji uticaji imaju tendenciju da pojačaju emocije, draga Škorpione. Pun Mesec danas rano može otvoriti vaše oči ili vaše srce za potrebu za prijateljstvom, osećaj pripadnosti nečemu većem od vas samih, zadovoljavajući društveni život ili želju da doprinesete. Ova lunacija se dešava u vašem društvenom sektoru, i možete bezbedno da očekujete nalet emocija i možda iznenađujuće epifanije dok se budite zbog potreba koje ste možda držali podalje. Iskoristite ovu navalu energije da biste zajahali svoje unutrašnje talase. Moguća je drama u vašem društvenom krugu, ili kreativni projekat dolazi do izražaja. Prijatelji sada mogu zahtevati mnogo pažnje i možda podršku. Ovaj pun Mesec takođe može da vas motiviše da krenete u novi plan ili projekat koji je svež i uzbudljiv. Društvena ili romantična stvar može izaći na videlo, ili vaša osećanja pokreću problem. Možete iskusiti jaču želju da trebate druge i da budete potrebni zauzvrat. Kasnije danas je moguć nemir sa kvadratom Venera-Jupiter. Možda ćete tražiti nova zadovoljstva ili napraviti neke promene i poboljšanja. Moguće je da vas ovaj aspekt malo odvede na stranputicu, pa pazite na prevelika očekivanja. Pokušajte da ostanete u svojim uobičajenim granicama za najbolje rezultate.

Strelac

Vaša osećanja o dugoročnom cilju ili vašem pozivu mogu da isplivaju na površinu, dragi Strelce, sa punim mesecom na vrhu vaše solarne karte danas. Možda ćete morati da preuzmete odgovornost ili da preuzmete vođstvo! Ova lunacija može da osvetli stvar u karijeri ili reputaciji, projekat u glavi ili iznenadnu potrebu za poslom. Skreće vam veliku pažnju na vaš učinak, karijeru, ciljeve, status ili odgovornosti. Ovih dana ste uglavnom zaokupljeni svojim ličnim životom, a sada ste pozvani na akciju! Sada ima smisla prepoznati vašu potrebu da se posvetite svojim više svetskim ciljevima. Dok to radite, možda ćete shvatiti potrebu da bolje upravljate svojim vremenom, energijom i fokusom. Nastojte da obratite posebnu pažnju na ono što se sada pojavljuje, bilo da su to nove informacije spolja ili snažna intuicija iznutra. Ovo je prelepo vreme da se povežete sa svojim osećanjima na radnom projektu ili dugoročnom cilju. Sa kvadratom Venera-Jupiter kasnije danas, može biti previše primamljivo preuzeti previše projekata ili poređati više aktivnosti nego što možete razumno upravljati. Donošenje uticajnih odluka ili obećanja samo na osnovu trenutnog raspoloženja može biti greška. Imajte na umu svoje „buduće ja“ držeći stvari umerenim.

Jarac

Mogli biste imati iznenadnu želju da napustite uobičajenu rutinu sa današnjim punim mesecom, dragi Jarcu. Vaša potreba za više od života od običnog dolazi u prvi plan. Ako vam je potreban podsticaj ili dodatna hrabrost da uradite nešto novo, ovaj pun mesec može da vas gurne napred! Jača želja da proširite svoj um ili učinite nešto više osvežavajuće, smislenije i afirmativno. Šta god da se sada pojavi, postavlja vas na novi put u vezi sa vašim uverenjima i stavovima. Novo iskustvo, studija, tema, perspektiva ili ideja mogu vas sada inspirisati. Nastojte da date sebi vremena da obradite sve vesti koje vam stižu, ali takođe obratite posebnu pažnju na rasvetljavanje stvari koje ste naučili ili na ostvarenje projekta, jer vaša prava, iako neobrađena i sirova, osećanja o nekom pitanju sada mogu da se pojave. Takođe danas, kvadrat Venera-Jupiter može previše lako dovesti do prenagljenih zaključaka ili bacanja u situacije bez dovoljno razmišljanja. Pazite na impulsivnost u komunikaciji, novcu i ljubavi.

Vodolija

Pun Mesec danas može dovesti do intimnih ili finansijskih stvari, draga Vodolija. Može doći do neke drame sa novcem, ili bi moglo biti vreme za izmirenje dugova ili naplatu dugovanog novca. Mogli biste da vidite svetlo u vezi sa svojim pravim osećanjima u vezi sa onim što želite, pomažući da se otvori put napred. Čini se da je praćenje svog srca način da poboljšate novčana pitanja i odnose. Ipak, uzmite u obzir da su stvari i dalje sirove i neobrađene, i ima smisla dati sebi vremena da sedite sa svojim osećanjima. Novi novac može doći u vaš život ili mešanje izvora novca. Emocionalna tutnjava je jaka. Možda ćete otvoriti oči za finansijsku stvar koju ste prevideli, ili u vašem ljubavnom životu može doći do cvetanja osećanja. Ova lunacija može biti o potrebi za nekim ili podrškom. Sa aspektom Venera-Jupiter koji je takođe u igri, postoji želja za stvaranjem želje da napredujete ili uživate u nečem novom ili drugačijem, ali možete na kraju samo da zavrtite svoje točkove. Možete imati dobre namere da poboljšate, ali ako stvari ne teku glatko, možete brzo izgubiti interesovanje. Ciljajte da umerite svoja očekivanja.

Ribe

Današnji pun Mesec je nasuprot vašem znaku, drage Ribe, i može da otkrije problem u vezi ili vaša osećanja. Alternativno, situacija dolazi do punog procvata, a vi se nalazite na značajnoj prekretnici. Nešto što se kuva u vama sada dopire do površine, što dovodi do ličnog prosvećenja. Za vas je vreme velike ekspozicije. Takođe, Sunce je tek nedavno prešlo u vaš znak, započevši jednomesečni ciklus lične moći. Ovo je vreme za promene koje oblikuju vaš život na osnažujuće načine. Drama veza sada može biti pozitivna i otvoriti oči – mogu biti otkrića vezana za odnose i potrebe u vezi. Ovo može biti važno vreme za otpuštanje blokade, oprost nekome ili prolazak kroz situaciju koja vas je sprečila da krenete napred. Možda ćete prepoznati svoju potrebu za nekim ili dobiti kvalitetne povratne informacije. Najbolje je ne podleći pritiscima da danas nešto započnete prebrzo. Tranziti sugerišu snažan entuzijazam, ali izvestan nedostatak praćenja, discipline ili praktičnosti. To je privremeno, ali je takođe mudro da se krećete i da stvari budu umerene.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter