Izvor: Happy BSC
05.03.2024 u 18:29
0

FEJSBUK PONOVO DOSTUPAN: Problemi na Instagramu i dalje traju

Instagram i Threads i dalje su suočeni sa tehničkim poteškoćama

Facebook je uspeo da obnovi svoje usluge nakon više od sat vremena zastoja, koji je pogodio sve glavne platforme u okviru Meta ekosistema, uključujući Instagram, WhatsApp i Threads. Prekid u radu, koji je započeo ranije danas, izazvao je znatne poremećaje među korisnicima širom sveta, ostavljajući mnoge bez mogućnosti pristupa platformama za komunikaciju i deljenje sadržaja.

Meta, kompanija koja stoji iza ovih platformi, brzo se oglasila izjavom da je svesna problema koji su korisnici doživeli i da intenzivno radi na rešavanju istih. Međutim, detalji o uzroku problema još uvek nisu poznati, što ostavlja mnoga pitanja bez odgovora.

Iako je Facebook uspešno obnovio funkcionalnost svoje platforme, Instagram i Threads i dalje su suočeni sa tehničkim poteškoćama.

Korisnici ovih servisa i dalje doživljavaju probleme sa pristupom i korišćenjem usluga, što ukazuje na to da Meta još uvek traži rešenje.

Ovaj incident podiže važna pitanja o pouzdanosti i stabilnosti online platformi koje su postale ključni deo svakodnevnog života miliona ljudi širom sveta. Zavisnost od društvenih mreža i digitalnih komunikacijskih alata nikada nije bila veća, a prekidi u radu mogu imati dalekosežne posledice, ne samo za korisnike, već i za brojne biznise koji se oslanjaju na ove platforme za promociju i prodaju svojih proizvoda i usluga.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter