Izvor: Happy BSC
16.02.2022 u 08:18
0

FEJSBUK PONOVO POMERA GRANICE: U ovoj zemlji počinje sa radom NOVA OPCIJA

Fejsbuk će u Francuskoj pružati uslugu namenjenu novinskim sadržajima, „Facebook News“, koja bi trebalo da garantuje, kako su rekli, bolje medijske vidljivosti i odgovor na optužbe za dezinformisanje koje se iznose protiv društvene mreže.

Servis će u početku biti ograničen na manji broj francuskih korisnika Fejsbuka, a do maja bi se trebao proširiti na sve korisnike u Francuskoj, saopšteno je iz Mete.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Osim klasičnih Fejsbukovih aktualnosti, „Facebook News“ je mesto na kojem će se isključivo prenositi informacije iz proverenih izvora, jer će ih proizvoditi pravi mediji, rekao je Džesper Doub, direktor za saradnju sa medijma za Evropu u Meti.

Francuska tako postaje peta zemlja u kojoj se otvara „Facebook News“, nakon Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije, Nemačke i Australije.

Početak rada „Facebook News“-a u Francuskoj moguć je zahvaljujući potpisivanju ugovora sa Savezom za opšte informativne medije (APIG) o kojem je Fejsbuk obavestio u oktobru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter