Izvor:
02.12.2016 u 15:20
0

OVO ĆE VAS ODUŠEVITI: Fejsbuk uvodi nove, veoma korisne opcije!

Kako bi zadržala postojeće i zadobila nove korisnike, društvena mreža Facebook redovno ažurira i unapređuje svoje opcije.

Da sluša potrebe svojih korisnika – to je jasno, pogotovo poslednjom akcijom koju su pokrenuli, a koja je podrazumevala da sve stranice koje postoje označe Wi-Fi lokacije na svojim realnim adresama, a ovi podaci su kasnije iskorišćeni za kreiranje nove opcije koja će biti korisna svima.

U pitanju je opcija namenjena onima koji Facebook koriste preko aplikacija na svojim pametnim telefonima – za šta im je potreban i internet. Naime, Facebook će omogućiti svojim korisnicima da još lakše pronađu Wi-Fi u svojoj neposrednoj blizini.

Treutno ovu opciju može da koristi određen broj iOS korisnika, dok će se za Android ova opcija pojaviti u narednom periodu.

Cilj ove opcije je da, lakšim pronalaženjem Wi-Fi mreže korisnici Facebook-a budu još aktivniji na ovoj društvenoj mreži, da češće i više objavljuju kako postova, statusa, tako i fotografija, snimaka i drugih sadržaja koje inače objavljuju.

Edukacija.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter