Izvor: Tanjug
27.06.2021 u 10:34
0

SKANDAL SVETSKIH RAZMERA! „Tesla“ povlači skoro 300.000 automobila!

Kompanija „Tesla“ povlači oko 285.000 električnih automobila iz Kine jer funkcija „kruz-kontrol“ kojom se održava zadata brzina može slučajno da se aktivira i prouzrokuje da automobil iznenada ubrza, što je bezbednosni rizik, saopštile su danas kineske vlasti.

NAJVAŽNIJE: 

TREĆI SVETSKI RAT KOJI ČEKA DA SE DESI! Amerikanci gomilaju vojsku u Siriji!

IZBODEN MLADIĆ NA ADI CIGANLIJI: Prebačen u Urgentni centar

DR KON UPOZORAVA: Nosite maske u zatvorenom, delta soj će skoro sigurno stići!

DANAŠNJA PROGNOZA: Sunčano i toplo, moguće naoblačenje po podne u OVIM delovima zemlje!

POVODOM VIDOVDANA: Petar Petković danas i sutra na KiM!

Kompanija „Tesla“ je u poruci potrošačima na kineskoj društvenoj mreži Vaibu navela da postoje „potencijalni bezbednosni rizici u ekstremnim slučajevima“, prenosi AP.

Kinesko nadzorno telo za tržište saopštilo je da povlačenje obuhvata 211.256 sedana „Model 3“ i 38.599 terenskih vozila „Model Y“ proizvedenih u Kini, kao i 35.665 automobila „Model 3“ koji su uvezeni.

SAZNAJTE I OVO: 

ZA FINALE! Košarkašice Srbije savladale Belgiju u neizvesnom meču

KURTI SE BAŠ ZALETEO! Evo šta je tražio od Makrona!

RADOVI NA PUTEVIMA: Izmene u režimu saobraćaja!

Vozila su proizvedena od decembra 2019. godine do ovog meseca.

Nadzorno telo navodi da „Tesla“ planira da daljinski nadogradi softver, tako da oni koji su već kupili automobile neće morati da ih voze u prodavnicu „Tesle“.

„Tesla“ će kontaktirati vlasnike automobila čija vozila ne mogu da se poprave daljinski.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter