Izvor: Telegraf
05.08.2020 u 08:55
0

STIŽE REŠENJE ZA SUMNJIVE PORUKE: Na ovaj način ćete moći da PROVERITE KONTAKT

Popularna mesindžer aplikacija uvodi opciju koja bi korisnicima trebalo da olakša proveravanje informacija koje dobiju u porukama svojih kontakata.

VRANJANKA POBEDILA KORONU: Marijana bez problema RODILA ZDRAVU DEVOJČICU

LJUBAV U DOBA KORONE TOPI I NAJTVRĐA SRCA: Zajedno su pobedili i smrtnosnu zarazu!

U OVAJ KINESKI PODZEMNI GRAD STAJE CELA SRBIJA: Izgradnju je naredio Mao, a evo zbog čega je VAŽAN! (VIDEO)

Najpopularnija aplikacija za slanje kratkih poruka – WhatsApp ozbiljno je krenula u borbu protiv lažnih informacija koje se šire putem te platforme.

Nakon što je prethodno ograničio broj kontakata kojima možete da prosledite neku poruku, WhatsApp sada uvodi i opciju koja bi korisnicima trebalo da olakša proveravanje informacija koje dobiju u porukama svojih kontakata.

Tako će korisnici aplikacije u pojedinim zemljama (Brazilu, Italiji, Irskoj, Meksiku, Španiji, Velikoj Britaniji i SAD), uz one poruke koje budu drugima prosleđivali više od pet puta, moći da vide ikonicu koja predstavlja lupu. Klik na nju, daće im mogućnost pretraživanja interneta za pojmove iz poruke.

SAZNAJTE JOŠ

BIVŠA GASTOZZOVA SMOTALA KOŠARKAŠA: Zorica NE KRIJE, fotografišu se ZAJEDNO! (FOTO)

SAZNAJEMO: Evo ko je misteriozna poslanica zbog koje se podigla neviđena prašina

ALARMANTNO! AKO SE SPOJE KORONA I GRIP IMAĆEMO ITALIJANSKI SCENARIO: Vakcinacija protiv gripa nikada nije bila važnija

Nova opcija, koju u WhatsApp-u nazivaju „potraži na vebu“, učitava poruku direktno u internet pregledač. Na taj način se čuva privatnost korisnika jer ne postoji uvid u sadržaj poruke, kao ni onoga što korisnik pretražuje, navodi WhatsApp u tekstu na svom korporativnom blogu.

Za sada je moguće samo pretraživati tekstualne poruke, ali ne i fotografije ili video snimke.

Nema informacija da li će i kada ova opcija biti dostupna i drugim korisnicima širom sveta, ali će svakako biti zanimljivo videti da li će i u kom broju korisnici WhatsApp-a zaista proveravati sadržaj poruka koje im prosleđuju njihovi kontakti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter