Izvor: Srbija Danas
17.02.2021 u 20:38
0

VAŽNO ZA KORISNIKE IOS-a: Gugl posle 2 meseca vraća opciju koja će vam olakšati sve funkcije

Gugl je mnoge svoje iOS aplikacije ostavio bez ažuriranja od početka decembra, što je mnoge korisnike zabrinulo, jer su često dobijali poruku o zastarelosti aplikacija prilikom prijavljivanja na Gugl naloge.

Kako prenosi 9to5 Gugl, ovaj post je završen, pa sada aplikacije kao što je Jutjub dobijaju ažuriranje na iOS-u. Uprkos tome što sada sve ide kako treba, mnogi su se zapitali o čemu se zapravo radilo.

PROČITAJTE JOŠ

UKRAO 600 KILOGRAMA BAKRA: Uhapšen Boranin zbog krađe vredne sirovine

SVE O IZBORU NOVOG PATRIJARHA: Evo kako funkcioniše žreb i ko će IZVUĆI IME NOVOG POGLAVARA

MUP: Rasvetljen pokusaj ubistva u Resavskoj

PREMIJERKA BRNABIĆ: Srbija daje sve od sebe da pomogne drugima u regionu

KISIĆ TEPAVČEVIĆ: Novi zakon za pravedniju raspodela novca za najugroženije

Tako su neki od insajdera „pustili buvu“ da Gugl zapravo nije saglasan sa promenama u politici privatnosti koje je Apple uveo, pa da zato tako dugo nije bilo novih ažuriranja.

Zvaničnih informacija o tomeGugl nije davao, ali su nedavno za iOS ažurirali aplikacije kao što su Jutjub Music, Studio ili TV. Korisnici se ipak nadaju da će uskoro stići i ažuriranje za Google Chrome, jer bi u suprotnom moglo biti problema sa sigurnošću.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter