Izvor:
14.02.2024 u 11:00
0

ZA OVE ZNAKE DAN ZALJUBLJENIH JE NAJGORI DAN U GODINI: Pre bi ČUPALI KOSU sa glave nego što bi kupili POKLON

Ovi znaci zodijaka preziru dan zaljubljenih. Nije im dobro kada čuju za njega, za njih je ovo najtrivijalnija stvar.

Za neke znakove Zodijaka, Dan zaljubljenih je najlepši praznik u godini. Oni očekuju da ovaj dan bude romantičan, ispunjen ljubavlju, pažnjom i mnogim lepim poklonima.

Priželjkuju da ovaj poseban Dan zaljubljenih provode sa svojim partnerom na jedinstven način. Ali postoje znakovi Zodijaka koji bi radije ležali na kauču i gledali u plafon, umesto da na ovaj dan “muče” sebe svim očekivanjima.

Jarac

Jarci su odgovorni, odlučni i disciplinovani, ali takođe znaju da su pesimisti koji ne žele reći drugima šta da rade.

Njihova praktičnost im pomaže da naprave savršen plan za potrošnju i uštedu, tako da ne žele “bacati” novac za nepotrebne stvari.

Zato oni ne žele da im neko kaže da upravo na taj dan trebaju kupovati poklon za svog partnera, pokazujući na taj način svoje emocije i delujući na određeni način.

Vodolija

Dok su Vodolije inteligentne, druželjubive i kreativne, takođe mogu biti malo emotivne.

Njihovi umetnički mozgovi ponekad čine da izgledaju neodgovorno, tako da će potpuno zaboraviti da Dan zaljubljenih uopšte postoji. Ali to nije njihova krivica.

Ako su zaista inspirisani da budu romantični i proslave ovaj dan sa svojim partnerom, organizovaće nešto zaista spektakularno, a ako osećaju da ih neko pritiska da to učine – verovatno će odložiti, zaboraviti ili jednostavno reći da nisu zainteresovani.

Devica

Device su organizovane, odgovorne i realistične, a praznik koji uključuje cveće, čokoladu koja se jede i preterano skupe večere izgleda glupo.

Radije bi potrošili novac na nešto što bi trajalo, na primer, ulaganjem u tehnologiju ili u brendiranu torbicu.

Device su jednostavno previše logične da bi potrošile celu platu na ukrase od cveća.

Škorpija

Dok su Škorpije najosetljiviji znak u čitavom Zodijaku, mogu biti i ljubomorni, opsesivni i paranoični, tako da je ideje za Dan zaljubljenih previše za njih.

Pritisak da se pronađe savršen poklon, poruka dubokog značaja i organizovanje nezaboravnog ljubavnog susreta može baciti Škorpije u ludilo pa bi radije preskočile celi ovaj proces.

Takođe, Škorpionova ljubav ne može se pokazati u samo jednom danu u godini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter