Izvor: morski.hr
10.05.2023 u 11:19
0

Alkoholičarki je flaša vina SPASILA ŽIVOT: Zbog nje je izbegla SMRT

Kako se ovo desilo?

Žena kojoj se auto zaglavio u blatu u australijskoj divljini imala je samo grickalice i flašu vina, a ta flaša joj je spasila život jer je zakleta alkoholičarka.

Lilijan Ip je prošle nedelje krenula na kratko putovanje automobilom u australijsku državu Viktoriju, ali je skrenula pogrešno i zaglavila u blatu.

Sa sobom je imala grickalice i flašu vina koje je planirala da pokloni majci. Pet noći kasnije, prošlog petka, pronašle su je službe hitne pomoći koje su u okviru potrage za njom nadletele to područje helikopterom.

Pronađena je oko 60 kilometara od najbližeg grada, ali zbog zdravstvenih problema nije mogla do njega da prošeta. Nije imala vode, ali je imala grickalice i vino.

„Lilijan, koja inače pije, imala je sa sobom flašu vina koju je kupila na poklon. „Vino joj je spasilo život“, rekao je šef policije Vodonge Martin Torpi.

„Ona je koristila zdrav razum da ostane u autu i ​​ne zaluta u žbunje, što je pomoglo policiji da je pronađe“, dodao je on. Ispričala im je kako je, čim je shvatila da je spasena, pomislila na vodu i cigarete.

„Hvala Bogu da je policajka imala vodu i cigarete – rekla je za 9News. Mislila je da će umreti i napisala je oproštajno pismo porodici u kojem je svima rekla da ih voli“, prenosi Bi-Bi-Si.

Odvezena je u bolnicu zbog dehidracije, ali je ubrzo puštena kući u Melburn.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter