Izvor: BSC HAPPY/ALO
02.12.2023 u 14:15
0

I TO SE DOGODILO: Uklonili novogodišnju jelku jer je „previše ružna“

Božićna jelka u jednom švajcarskom gradu je uklonjena jer je bila „previše ružna“. Drvo je podignuto ispred železničke stanice u Šo de Fonu, ali nakon reakcije ljudi je uklonjena i reciklirana, pišu lokalni mediji.

Jedan korisnik društvenih mreža je napisao kako mu ona izgleda: „Dvoumim se između deformisane i rahitične“.

Drugi korisnik je napisao kako stablo možda simbolizuje oluju koja je pogodila mesto u kojem je jelka postavljena, 24. jula.

JEDVA SE SPASAO: Kinezu se zapalila „pametna“ WC šolja dok je sedeo na njoj?!

Međutim, kako su objasnili nadležni, posle oluje koja je 24. jula pogodila to mesto, odlučeno je da se ne seče nijedna jela iz pogođenih šuma.

– Naš šumar je želeo da pokaže da su stabla u julu pretrpela velika oštećenja i da će ta oštećenja biti vidljiva u šumama još nekoliko godina. Svako drvo je dragoceno, zbog čega grad već nekoliko godina daje prednost očuvanju psotojećeg drveća na javnom zemljištu, kako ne bi žrtvovao više stabala nego što je neophodno – istakli su nadležni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter