Izvor: BSC happy portal
15.05.2023 u 11:04
1

Komšije vegani POLUDELE zbog ROŠTILJA: „Razbolimo se i uznemirimo“

Rat među komšijama

Australijskoj veganki je dosta načina pečenja mesa svog komšije, jer je napisao oštro pismo kući u komšiluku nakon što je veganu bilo muka od mirisa roštilja u dvorištu.

„Dosta je bilo“, pisalo je u pismu veganke, koja se identifikovala kao Sara, komšinici koja je domaćin roštilja, a koje je podeljeno na društvenim mrežama.

Pismo je stiglo nakon što je Sarina komšinica, identifikovana kao Kajli, bila domaćin roštilja u dvorištu sa prijateljima kako bi proslavila krunisanje kralja Čarlsa III. Miris mesa je očigledno razbesneo Saru, koja je prethodno napisala pismo Kajli tražeći od nje da zatvori kuhinjski prozor dok sprema meso za večeru.

„Zdravo komšinice, molim te da zatvoriš bočni prozor dok pržiš meso. Moja porodica je veganska (jedemo samo biljnu hranu) i od mirisa mesa koje pečeš se osećamo bolesno i uznemireno. Cenili bismo tvoje razumevanje“, pročitajte prvo pismo koje je Sara poslala Kajli.

Međutim, Kajli je odlučila da zanemari zahtev i organizovala je roštilj, što je navelo Saru da obavesti svoju komšinicu da je ovo „poslednje upozorenje“ koje će dati dok je pretila da će je prijaviti jer peče meso tako blizu njenoj porodici.

„Iznela sam zabrinutost zbog mirisa mesa zbog čega se moja porodica razboli i uznemiri, a vi organizujete roštilj u subotu uveče, pozivajući mnogo ljudi“, napisala je Sara.

Sara je tada primetila da je Kajli podelila njeno poslednje pismo na društvenim mrežama, pa je zapretila da će preokrenuti situaciju i učiniti isto njoj.

„Molim vas da nema više roštilja i držite taj prozor zatvoren dok kuvate, inače ću vas prijaviti i otići na društvene mreže“, navodi se u pismu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “Komšije vegani POLUDELE zbog ROŠTILJA: „Razbolimo se i uznemirimo“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter