Izvor: happyBSC
12.11.2020 u 14:44
0

MISLIO JE DA JE KAMERA ISKLJUČENA Poznati novinar otpušten zbog samozadovoljavanja tokom videosastanka

Poznati novinar američkog časopisa „New Yorker“ Džefri Tobin dobio je juče otkaz u tom listu nakon neprimerenog ponašanja prošlog meseca tokom videosastanka s kolegama.

Tobin je, naime, tokom videosastanka održanog putem aplikacije Zoom, masturbirao, što je izazvalo šok kod njegovih kolega.

„New Yorker“ je u saopšenju naveo da je Tobin dobio otkaz nakon istrage u vezi s tim videosastankom. Toobin je kazao kako je mislio da mu je kamera isključena i opisao je slučaj kao „sramotnu, glupu grešku“. Tobin, koji ima 60 godina, napisao je na Tviteru da će uvek voleti magazin, da će mu nedostajati kolege i da će se veseliti dok bude čitao njihove tekstove.

On se pridružio „New Yorkeru“ 1993. godine, a nakon nemilog događaja rekao je da se neće pojavljivati na ekranu jer se bavi ličnim pitanjima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter