Izvor: Kurir.rs
17.10.2023 u 13:59
0

MLADA PROVELA PRVU BRAČNU NOĆ U ZATVORU: Oglasila se LEPA koja je pevala na SVADBI i objasnila šta se dogodilo (VIDEO)

Rumunska pevačica Irina Lepa slučajno je podigla ozbiljnu prašinu na TikToku kada je objavila kadrove privođenja jedne mlade sa vlastite svadbe.

Lepa je snimak na tu društvenu mrežu postavila u julu, u međuvremenu je skupio sedam miliona pregleda, a mnogi su ga s vremenom proširili po raznim internet prostranstvima uz tvrdnje da je nesrećna devojka, umesto u zagrljaju supruga, prvu bračnu noć provela u zatvorskoj ćeliji.

@anemona763 #duet cu @Irina Lepa #irinalepa ♬ sunet original – Irina Lepa

Srećom, to uopšte nije bilo tako i sve je bila samo predstava, što je potvrdila i sama zabavljačica, prenosi Net.

„Bože, ne mogu da verujem da je ovaj video postao toliki hit. Uglavnom, niko nije priveden, u pitanju je bio umetnički čin koji su pripremili prijatelji mlade i mladoženje“, otkrila je Lepa i tako stala na kraj svim dezinformacijama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter