Izvor: radiosarajevo.ba
22.11.2023 u 11:14
0

NE MOŽE JEDNOSTAVNIJE: EVO kako lako možete sprečiti zamagljivanje naočara zimi

Veliki problem nastaje kada osoba iz hladnoće uđe u topli prostor

Ljudi koji nose naočare znaju koliko je nezgodno tokom hladnih dana ući iz spolja odmah u kuću i toplu prostoriju. Stakla se zamagle u sekundi, a tada naočare moraju skinuti i čekati da se odmagle.

Savet kako se boriti sa problemom ne može biti jednostavniji. Uzmite mekanu krpicu, na nju stavite malo sredstva za pranje posuđa, pa prebrišite stakla na naočarama.

ISTINA ILI ZABLUDA? Evo šta uraditi kada vam se pokidaju brojanice, nikako ne bacajte
Ostavite da se osuši 15 minuta pa prebrišite krpicom od mikrofibre.

 

Na staklima će ostati zaštitni sloj koji će ih štititi od zamagljivanja – što je posebno korisno u ovim hladnima danima kada se naočare zamagle u sekundi nakon što se iz hladnoće uđe u topli prostor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter