Izvor: kurir.rs
10.09.2020 u 14:31
0

NEOBIČNA POJAVA! BJELICA CRVENA KAO KRV: Meštani zabrinuti

U slivu reke Bjelice, u delu industrijske zone, došlo je do pojave jako crvene mrlje, koja je uplašila meštane, a voda čudne boje stigla je i do Zapadne Morave, u koju se Bjelica uliva.

Na lice mesta izašli su članovi Štaba za vanredne situacije opštine Lučani, komunalna inspekcija, republički ekološki inspektor, kao i vodni inspektor.

SAZNAJTE I OVO

SRAMNA IZJAVA RODIKA: Nole je negativac koji želi da ubije bambija!

Svakog jutra uzmite ovaj napitak i gledajte kako kilogrami nestaju

UVEK NEPREVAZIĐENI IZGLED: To može samo ONA! (FOTO)

„Juče oko 14 časova došlo je do izlivanja male količine boje, za koju je utvrđeno da se nalazi na evropskoj ekološkoj karti, tako da građani nemaju razloga za strah jer zagađenje nije opasno ni za njih, ali ni za riblji fond i biljni svet koji se nalazi u blizini“, rekao je predsednik opštine Lučani, Milivoje Dolović. Jako crvena mrlja bila je primetna oko sat vremena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter