Izvor: BSC happy
24.11.2023 u 12:51
0

ODRASLA S MAJMUNIMA: Marinu su kidnapovali i ostavili u džungli

Internet je pun priča o ljudima koji žive među životinjama, pa nakon jedinstvenog iskustva ispričaju svoju priču. Upravo je takav slučaj sa Britankom Marinom Čepman, koja je rođena u Kolumbiji, a odgajili su je majmuni.

Marina tvrdi da je veći deo ranog detinjstva provela sa majmunima i drugim životinjama u džungli. Prema njenim rečima, imala je samo oko 5 godina kada je oteta iz svog sela i bila je primorana da živi u divljini sa rasom primata zvanom kapucinski majmuni – sve dok nije spašena nekoliko godina kasnije.

U razgovoru za LADbible, Marina je podelila kako je morala da nauči da živi sa majmunima i nauči kako da komunicira sa njima da bi se upoznala sa divljim životinjama.

Govoreći o svojoj otmici, ona je otkrila da su je dvojica muškaraca koji su je odveli od kuće.

Čepman je rekla da se jedva seća da je živela sa svojom porodicom i da se nejasno seća preživljavanja na ulici, a tvrdi da je posle ostala sama u džungli.

– Videla sam njihove noge, jedan muškarac je bio crnac, a drugi belac koji se udaljavao u šortsu. I samo sam želela da ih molim da se vrate po mene, da me ne ostavljaju tamo.

Ispričala je da joj je u početku samo jedan majmun prišao i bocnuo je:

– Pa je onda došao još neki, i meni je bilo bolje. Bio je samo lep osećaj videti nešto u tom trenutku, samo sam zaboravila da zaplačem, a i dalje sam bila uplašena zbog svega toga – objasnila je Marina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter