Izvor: Happy BSC Portal/24.sedam.rs
05.01.2024 u 08:45
0

OTKRILA SAM JEZIV BUNKER U KUĆI MOJE BAKE: Ima dosta čudnih predmeta (VIDEO)

Neko se detaljno pripremao za sudnji dan.

Da li je rat završen?

Hmmm, izgleda da nije kod svih.

Tiktokerka je otkrila veoma bizaran podrum koji je pretvoren u nuklearni bunker u kući njene bake za koji tvrdi da su ga instalirali prethodni vlasnici.

Žena, poznata kao „To sam ja Karli“ na TikTok-u, pokazala je oronuli skriveni brlog, spreman za sudnji dan u snimku koji je pregledan skoro 4 miliona puta. Napomenula je da njena baka nije dobra sa stepenicama, tako da sablasna postavka ostaje do daljnjeg.

@itsmecarlys Best thing about coming to this house. #doomsdaypreppers #bunker #endofdays #coolhouse #housetour ♬ original sound – It’s me Carly

U početku, sklonište od padavina izgleda da je samo skroman podrum sa pločicama koji je uglavnom prazan, ali uključuje ormare za skladištenje i nedovršenu sobu.

A u tom prašnjavom bočnom prostoru gde lažna cev visi sa plafona koja, kada se jednom gurne, aktivira skrivena zidna vrata na suprotnoj strani podruma u ​​ormaru za kaput.

Prethodni vlasnik je očigledno koristio taj prostor za skladištenje konzervirane hrane i sef za oružje u iščekivanju nuklearnog rata ili, recimo, zombi apokalipse.

NJIHOVA REAKCIJA ĆE VAS ODUŠEVITI: Lavovi posle 7 godina vide ženu koja je brinula o njima (VIDEO)

Ali to je samo početak kada je u pitanju ova zabavna kuća.

Druga prostorija koja sadrži kutije za strujne prekidače i druge panele krije drvena zamka – maskirana lažnim električnim instrumentima – u koju se može uvući dok ulazite u stvarni bunker zaštićen betonom.

– Kada smo kupili kuću, ovde je bilo skladište konzervirane hrane – rekla je Karli o mračnom, prljavom prostoru.

Nekoliko starinskih gas maski, zarđale konzerve za sveće, pumpa za vodu, smeštena u manjoj bočnoj prostoriji i najmanje šest drvenih baraka za spavanje, svi su ostali u skloništu.

Iako je Karli sve to bilo poznato već neko vreme, njeno najnovije otkriće je još jedna skrivena sprava viđena po prvi put od kraja Hladnog rata.

Prethodni vlasnik kuće je napravio poseban betonski tobogan u podrum sa spoljašnje strane kuće koji se aktivira rezom. Drugim rečima, imali su vrata za brzi pristup njihovom improvizovanom komandnom centru, prenosi New York Post.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter