Izvor: telegraf.rs
14.02.2021 u 12:21
0

Ovaj momak je odlučio da svaki dan učini dobro delo, pogledajte šta mu je to donelo! (VIDEO)

Naime, 26-godišnjak iz Čeltenhama u Velikoj Britaniji, odlučio je prošle godine da promeni svoj život nakon smrti bliske porodične prijateljice.

Kada je Luk Kameron odlučio da će u narednih godinu dana svakodnevno učiniti po jedno dobro delo, nije ni znao koliko će mu to promeniti život.

Naime, 26-godišnjak iz Čeltenhama u Velikoj Britaniji, odlučio je prošle godine da promeni svoj život nakon smrti bliske porodične prijateljice.

Maura mi je bila kao majka. Bila je inspiracija i najneverovatnija žena koju sam upoznao. Kad je komšiji trebala hrana, dala mu je poslednji krompir. Kad je prijatelju trebao novac, dala mu je poslednju funtu. Celog života je nesebično pomagala ljudima oko sebe, a kad je na kraju umrla od raka, na sahranu joj je došlo 4000 ljudi koji su satima čekali u redu kako bi se poslednji put pozdravili sa njom – kaže Luk.

Počeo je da vodi svoj blog i zapisuje ono što je za sada već godinu dana uradio, a pritom je dobio i mnogo pratilaca.

NE PROPUSTITE

USKORO PRIVOĐENJE POLICAJACA, FUNKCIONERA I TAJKUNA: Klan Veljka Belivuka imao snagu da NAPADNE DRŽAVU!

HOĆE LI BITI SVADBI I VESELJA NA LETO? Doktor Tiodorović odgovara „Potrebna su DVA USLOVA“

POSLEDNJA VEST IZ MELBURNA: Novak trenirao, evo da li će igrati protiv Raonića! (VIDEO)

VAKCINISANO PREKO 800.000 LJUDI: Srbija druga u Evropi, a pogledajte koji smo u svetu

SRPSKA DONACIJA: Vučić danas predaje Zaevu prvi kontingent vakcina

Kada govorimo o dobrim delima, ne radi se nužno o nečemu velikom.

Može se raditi o iznošenu smeća za penzionere iz komšiluka, pravljenje kolača članovima porodice, ili plaćanje goriva apsolutnim strancima.

Nema pravila. Luk je tako čineći dobra dela, potrošio preko 3 hiljade evra u poslednjih 12 meseci, iako je pritom zarađivao mskromno, povremeno radeći u nekoj prodavnici.

– U svetu selfija i objavljivanja fotografija novih torbica i skupih satova, zaboravljamo na sve osim na sebe same. Naša generacija je zaboravila da brine o drugima, jer smo preopterećeni sami sobom da bismo uopšte primetili kroz šta drugi prolaze – priča Luk.

I dok je neke njegov blog inspirisao, sa druge je strane, naravno, probudio sumnju kod nekih ljudi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter