Izvor: Happy BSC Portal
18.12.2023 u 17:29
0

PLAVA ZA POVERENJE, CRVENA ZA STRAST, A TEK ZELENA: Šta poručuju boje koju nosite

Ukoliko želite da privučete ljubav ili pokažete optimizam, to možete uraditi noseći odeću određenih boja.

Već je dokazano da boja odeće koju nosite može uticati na vaše raspoloženje, pa se tako preporučuje da baš onda kada ste tužni i potišteni, obučete nešto svetlo, jer ćete sebe makar malo time izvući iz tog stanja.

Pored toga, smatra se da bojom možete i drugim ljudima nešto da poručite, pa čak i da privučete ljubav u svoj život.

Crvena

Crvena je boja želje. Takođe predstavlja samopouzdanje i seksualnu energiju. Ako želite uneti dodatnu požudu ili strast u svoj život, nosite ovu boju na usnama i noktima i birajte crvenu odeću. To je snažna boja, što znači da bi trebalo da je koristite u ispoljavanju i postavljanju namera u ljubavi, jer će vam pomoći da ostvarite snove.

Pixabay

Ružičasta

Kažu da je ružičasta boja svega što je pozitivno u svetu. Ako tražite idealnu boju koju ćete nositi na prvom sastanku ili nešto zabavno za obući kada se družite sa simpatijom, ovo je pravi izbor.

Ružičasta će naglasiti optimizam i urođenu ljubaznost koja se oseća u početnim fazama veze. Međutim, takođe je savršena za nošenje u izlasku, kada se nadate ponovnom sastanku, piše InStyle.

Naranadžasta

Narandžasta je srećna i primamljiva boja. Ako čeznete za partnerstvom koje nadilazi vreme i garantuje sigurnost, nosite narandžasti šal ili džemper na sledećem izlasku sa simpatijom.

Takođe, naranadžasta može uneti razigranost i kreativnost u vašu vezu, što znači da dobra vremena neće prestati kada se umotate u ovu uzbudljivu boju.

Plava

Univerzalno značenje plave boje je poverenje, što je nešto što je potrebno za stvaranje i održavanje svih zdravih odnosa i granica. Takođe predstavlja bezuslovnu ljubav, osećaj koji svi želimo u svojim odnosima.

Zatim, tu je i činjenica da je plava povezana s grlenom čakrom. Podstiče nas da govorimo istinu, kada su u pitanju romantične stvari, sve dok ona dolazi iz srca.

Pixabay

Ljubičasta

Kraljevska ljubičasta boja smatra se laganom i romantičnom. Podstiče nas da rizikujemo kada je u pitanju ljubav, što objašnjava zašto većina vitezova u sjajnim oklopima nosi ovu boju u crtaćima i filmovima.

Ljubičasta od nas zahteva da napredujemo i idemo prema onome što želimo, čak i ako postoji nekoliko prepreka na našem putu. Stoga je važna boja koju treba uključiti u svoju garderobu, kada je u pitanju iskazivanje ljubavi.

Zelena

Kao izvorna poznata boja Venere, jer boginja ljubavi nosi ružičastu i zelenu boju, ova boja unosi pozitivne vibracije u ljubav i odnose. Zelena nam pomaže da svet gledamo s više optimizma i da prepoznamo dobro u drugima.

To je sjajna boja kada želite stvoriti izuzetno opuštenu i obostrano negujuću atmosferu sa svojim partnerom ili simpatijom.

Smeđa

Čokoladno smeđa je boja koju treba nositi kada se nadate da ćete uneti ljubav u svoj život. Ova zemljana boja predstavlja pouzdanost i iskrenost – dva osećaja koja su bitna u svakoj vezi.

DEVET VREDNIH CITATA: Mudrosti koje vam mogu pomoći da pronađete sreću i mir

Označava korisne i smislene emocije, koje verojatno neće izbledeti. Smeđa boja želi da gradi i povezuje, što je čini bojom koju ne bi trebalo da nosite, ako nije reč o iskrenoj vezi. Namenjena je za one koji traže životnog partnera.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter