Izvor: Happy BSC Portal
27.10.2023 u 22:30
0

POKLONU SE IPAK GLEDA U ZUBE: Ovih 6 stvari nemojte poklanjati nikad

Korisnica TikToka Lea, stručnjak za poklone, navela je u svom videu kojih 6 stvari ne bi trebalo poklanjati nikad.

Kada birate sjajan rođendanski poklon, morate izuzetno dobro da poznajete primaoca: šta voli, a šta ne voli, šta bi želeo da ima i na šta nikada ne bi potrošio novac na sebe, ali bi cenio ako bi mu neko poklonio.

Leah The Gift Girl je na TikToku navela korisne savete koji vam mogu pomoći da izaberete pravi poklon. Ona kaže da ove stvari ne bi trebalo poklanjati:

1. Šminka

– Ako ne znate šta osoba inače koristi i ako možda ima problema sa kožom ili alergiju, nemojte davati šminku – kaže Lea.

– Mislim da je bezbedno dati osobi nešto što često koristi, ali ne bi trebalo da birate stvari nasumično osim ako vam osoba to nije tražila. A ako već želite da poklonite nešto vezano za šminku i lepotu, bez rizika da će osoba na to biti alergična ili joj se jednostavno neće dopasti, pronađite neke simpatične ukosnice, kopče za kosu ili svilene gumice – detaljno je objanila Lea.

Čitanje kao terapija: Leči napetost i stres
Pixabay/Ilustracija

2. Knjige za samopomoć

Knjige za samopomoć je najbolje kupiti samo za sebe.

– Bilo da se radi o organizovanju, čišćenju ili samo drugačijem načinu razmišljanja, ove knjige definitivno mogu poslati pogrešnu poruku – navela je Lea.

Ne želite da osoba misli da verujete da joj je potrebno ohrabrenje u vezi sa zdravim životnim navikama. Jedini izuzetak je kada osoba traži određenu knjigu. Takođe možete kupiti poklon vaučer u knjižari, tako da osoba sama izabere knjigu.

3. Parfem

Parfemi i kolonjske vode su skupi – i mnogi od nas uživaju u isprobavanju novih mirisa. Međutim, kada nekome poklonite miris za rođendan, velike su šanse da mu se neće dopasti i da bi više voleo nešto drugo.

– Svi imamo različite preferencije i nikada nije dobro nagađati. Bolje je kupiti nešto za šta znate da već koriste i vole – kaže Lea.

UKROTITE MIRISE! Fantastični trikovi da parfem duže ostane na koži
pixabay

4. Članstvo u teretani

Samo zato što možda želite članstvo u novom modernom pilates studiju ne znači da će vaš prijatelj ili član porodice biti srećan zbog toga.

– Takav poklon može izgledati kao tih način da ohrabrite nekoga da više vežba, a tako možete povrediti nečija osećanja – upozorava Lea.

5. Predmeti koji menjaju fizički izgled

Mnoge stvari potpadaju pod ovo. To su, na primer, trakice za izbeljivanje zuba, sredstva za samopotamnjivanje, farbe za kosu.

– Neko je nedavno pomenuo da je dobio vaučer za plastičnu hirurgiju! – kaže Lea.

I nastavlja:

– To je ušasno. Iako može izgledati kao da nekome činite uslugu pomažući mu da dobije nešto što mislite da mu treba, nemojte poklanjati takve stvari, osim ako osoba sama to ne zatraži.

U OVOM RESTORANU GOSTI JEDU U MRAKU: Kažu da je doživljaj neverovatan (VIDEO)

6. Higijenske potrepštine

Slično je i sa sredstvima za higijenu; osim ako zaista ne želite da insinuirate da vašem prijatelju nije stalo do toga.

– To uključuje stvari kao što su dezodorans, vodica za ispiranje usta i pasta za zube – kaže Lea.

Ona napominje da to naravno ne uključuje velnes proizvode kao što su fensi losioni, sunđeri, lakovi za nokte ili sredstva za pranje tela, koje svi želimo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter