Izvor:
02.09.2023 u 12:50
0

Pokušao pred policajcima da razbije kameru koja ga je snimila u prekršaju

Šteta iznosi oko 20.000 evra, a to je samo deo onoga što će vozač morati da plati, jer će sada morati i da odgovara za vandalizam Kako je saopštila nemačka policija, nesvakidašnji incident dogodio se nešto pre 7 sati ujutru u opštini Bous u saveznoj državi Sarland.

Zaposleni u lokalnoj policijskoj upravi opštine Švalbah vršili su kontrolu brzine u zoni sa ograničenjem od 30 km/h. Kamera je uhvatila Renault kombi kako se kreće znatno preko ograničenja brzine.

Mali trikovi koji menjaju ceo AMBIJENT i pozitivno utiču na PSIHU-Uradite ovo i soba će Vam izgledati ko iz magazina

Vozač nije bio baš oduševljen. Zaustavio je vozilo i, prema navodima policije, burno i glasno protestovao. Vozač je želeo da izbriše fotografije kamera za kontrolu brzine.

Kada su policajci odbili, vozač je „poludeo“. Pritrčao je kameri, oborio je na zemlju i počeo da je lomi. Policajci su uspeli da ga zaustave, ali tek nakon što je naneo značajnu štetu na kameri. Šteta iznosi oko 20.000 evra, a to je samo deo onoga što će pobesneli vozač morati da plati.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter