Izvor: mondo
02.09.2023 u 12:13
0

Mali trikovi koji menjaju ceo AMBIJENT i pozitivno utiču na PSIHU-Uradite ovo i soba će Vam izgledati ko iz magazina

Ako želite da vam spavaća soba bude udobnija i odiše luksuzom, ovo su saveti dizajnera enterijera!

Spavaća soba, za razliku od dnevne, nešto je intimniji prostor, vaš kutak gde odmarate, punite baterije ili uživate u razmenjivanju nežnosti sa partnerom. Upravo zbog toga njen izgled je važan jer kao što znamo, raspored i boje nameštaja u velikoj meri utiču na našu psihu.

Ako osećate vrtoglavicu, ovi saveti će vam pomoći da se ne onesvestite

Poznati dizajn enterijera iz Kanade, Feniks Grej, otkrio je nekoliko saveta kako da uživate u ambijentu svoje spavaće sobe. Kao prvo, on savetuje da se nužno ne vodite trendovima. Kako bi vam spavaća soba bila udobnija i odisala dozom luksuza, Feniks savetuje dodavanje nekoliko jastuka na krevet.

pixabay

Vaš bi krevet trebalo da izgleda udobno i primamljivo kako biste jedva čekali da se sklupčate uveče u njemu. Unesite dodatne elemente kako biste stvorili taj efekt oblaka. To je puno privlačnije od tipičnog hotelskog kreveta“, rekao je.

Takođe, važan je i položaj kreveta. Kreveti koji se nalaze tik uz prozor ili ćošak mogu da učine da soba izgleda jeftino.

-U idealnom slučaju, krevet bi trebalo da bude u sredini sobe, ali ako za to nema mesta, ipak možete stvoriti ravnotežu asimetrijom“, savjetuje dizajner i dodaje da nikako ne pretrpavate sobu nameštajem.

„Spavaće sobe mogu biti vrlo haotične, a predimenzionalni komadi nameštaja stvarno narušavaju proporcije same sobe. Ako sledite pravilo ‘manje je više’ spavaća soba će izgledati daleko luksuznije, a i izgledaće veće“, istakao je.

I za kraj, kako savetuje ovaj dizajner enterijera, potrebno je da perite posteljinu više od jednom mesečno. Sveža, čista posteljina ne samo da će da učini da se osećate bolje, već će i vaša spavaća lepše da miriše.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter