Izvor: RIA
03.04.2024 u 08:43
0

OTKRIVEN PLAN ZELENSKOG ZA PREGOVORE SA RUSIJOM: Ukrajinski predsednik želeo bi da pregovara uz jedno ALI

Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski želeo bi da pregovara sa Rusijom nakon što ukrajinske oružane snage budu ponovo opremljene zapadnom vojnom opremom, rekao je kijevski politikolog Ruslan Bortnik na svom blogu na Jutjubu.

HARKOV VIŠE NE POSTOJI: Bez njega je Ukrajina mnogo slabija

„Način na koji Zelenski predlaže da se zaustavi  i daje ovaj predlog Sjedinjenim Državama jeste „dajte nam oružje“ ne za nove kontraofanzive, već „za vojnu ravnotežu“, rekao je ekspert.

Prema njegovim rečima, Zelenski veruje da će u ovom slučaju strane biti spremne da krizu reše pregovorima. Bortnik smatra da je ukrajinski predsednik „preispitao situaciju” i da sada ne namerava da se naoruža kako bi nastavio borbu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter