Izvor: ria
03.04.2024 u 08:40
21

HARKOV VIŠE NE POSTOJI: Bez njega je Ukrajina mnogo slabija

Harkov je prestao da postoji kao ekonomski i industrijski centar, bez njega će Ukrajina biti mnogo slabija, rekao je britanski stručnjak Aleksandar Merkuris u svom blogu na Jutjubu .

„U vreme državnog udara 2014. godine, Harkov je bio najbogatiji grad u Ukrajini. Činjenica da je grad „ugašen“ predstavlja značajan udarac za celokupnu ekonomiju zemlje. Mnogi kažu da država može da živi bez ovog grada. Da, to je tačno, ali bez Ukrajine potencijal će biti mnogo manji u Harkovu“, primetio je analitičar.

TAJVAN POGODIO NAJJAČI ZEMLJOTRES U POSLEDNJIH 25 GODINA: Ima poginulih

Merkuris je podsetio da je ruska vojska likvidirala značajan deo strateških preduzeća velikog naselja, mnoge fabrike su zaustavljene i sada ne funkcionišu. Čak i lokalne vlasti priznaju da Harkov više nije industrijski centar republike, zaključio je analitičar.

Ruska vojska izvodi raketne napade na ukrajinsku energetsku, odbrambenu industriju, vojnu komandu i komunikacione objekte. Signali za vazdušne napade se čuju u ukrajinskim regionima svakog dana, ponekad i širom zemlje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

21 thoughts on “HARKOV VIŠE NE POSTOJI: Bez njega je Ukrajina mnogo slabija”

  1. Pre jadno je i pretužno kad čovjek osjeti kako naj jače i ekonomski naj bogatije zemlje svijeta ne žele zaustaviti nacističku i terorističku rusiju u njezinok krvavom i krvničkom izživljavanju nad jednom mirnom i suverenom državom i njezinim napaćenim narodom. Ne poduzmu li potrebne mjere i ne zaustave li te barbarske krvnike nikad više u svijetu neće biti mira.

    1
    57
    Odgovori
  2. Pre jadno je i pretužno kad čovjek osjeti kako naj jače i ekonomski naj bogatije zemlje svijeta ne žele zaustaviti nacističku i terorističku rusiju u njezinok krvavom i krvničkom izživljavanju nad jednom mirnom i suverenom državom i njezinim napaćenim narodom. Ne poduzmu li potrebne mjere i ne zaustave li te barbarske krvnike nikad više u svijetu neće biti mira.

    0
    38
    Odgovori
  3. Miroljubiva i suverena je zemlja, koja je 8 godina, bombardovala civile i spaljivala ih kolektivno u zgradama
    Izgleda da smo došli do onoga:tražili ste gledajte!

    28
    0
    Odgovori
  4. Tako su I nas te velike sile bombardivale I niko nije ni kurcem mrdnuo, za malu I napaćenu Srbiju. Sada Rusi vraćaju zapadu I pobediće sigurno. Dosta je bilo dominacije zapata, nikada više neće biti isto.Bog da čuva Rusiju I Ruski narod.

    1
    0
    Odgovori
  5. Tako su I nas te velike sile bombardivale I niko nije ni kurcem mrdnuo, za malu I napaćenu Srbiju. Sada Rusi vraćaju zapadu I pobediće sigurno. Dosta je bilo dominacije zapata, nikada više neće biti isto.Bog da čuva Rusiju I Ruski narod.

    1
    0
    Odgovori
  6. Kad vidim kako ovi Americki guzicari kukaju ssto Rusi biju po Ukraini fassisticke horde zapadno demokratskog sveta.Joss visse mi se stisne zelja da Rusi pobede ssto pre i da zagispodare svetom isto onako kako je vekovima gospodarila Amerika.Ubijali ste svuda gde ste stjgli.Naubinali ste se.Silovali i spalnivali od Vijetnama.koreje.kambodze.Iraka.Srboje.Sirije.Pabame.JemenaAvganistana pa zar to je herojstvo Americki guzicari.Koliko Rusa ubisse Fassisti u Ukraini do pocetka rata na hiljade nevimih samo zato ssto su Rusi.U odesi pred masu naroda pred publikom i policinom javno spalili 48 zeba dece i devojaka.Snimali i veselili se dok su gkrele zrtve.I to za vas Americke GUZICARE NIJE NISSTA .BRAVO AMERIKA.Za tri Americja vojnika ubijenih u Iraku Amerikanci javno vrsse osvetu i bombarduju gri drzave Jemen.Siriju i Irak po stoti put.Pa zassto nebi guzicari Americki mogli i Rusi da zasstite svoj narod u u
    Ukraini a ima ih preko 10 miliona.Samo budale mogu da krive Rusiju i da prete.Ali nezaboravite javno dato obecanje PUTINA …ILI CEMO POBEDITI UKRAINSKE NACISTE…ILI AKO IZGUBIMO RAT AKTIVIRACEMO ATOMSKO ORUZJE I DICI CEO SVET U VAZDUH.GDE NECE OSTATI NISSTA.HUZICARI MOLITE SE ..ALI STVARNO IZ SRCA I DUSSE MOLITE SE DA OSTANETE ZIVI A TO ZNACI SAMO DA RUSI POBEDE I OKUPIRAJU UKRAINU.ZITNA POLJA UKRAINE I RUSIJE CINE 57% svecke proizvodnje zitarica.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter