Izvor: index.hr
31.01.2024 u 12:10
0

ZAŠTO JE ŽENA U KANTI?! Đubretarci su bili u šoku šta su našli

Amerikanka iz Nju Hempšira, koja je završila u kontejneru, a potom i kamionu za smeće, čudom je preživela sav užas i iskušenje samo sa lakšim povredama.

Žena, čiji identitet nije saopšten, ispričala je istražiteljima da je upala u kantu dok je bacala smeće, a zatim završila u kamionu za smeće.

OVAKO JE EVA BRAUN MANIPULISALA HITLEROM: Od venčanja do suicida je prošlo manje od 40 sati

Nesrećnu ženu vozač je uočio na kameri, ali tek nakon što je po četvrti put zaustavio svoj teret. Zatim je pozvao hitnu pomoć.

Šef vatrogasne službe je rekao da „nikada nije imao ovakav slučaj za 32 godine službe“.

„Ne mislite da je to moguće, ali danas, u današnje vreme, vremena su teška i ljudi rade svašta. Ovo će se pamtiti“, rekao je Bob Beaudet.

Međutim, vozač je rekao da se ovo „ne dešava prvi put“.

Žena je prevezena u bolnicu i nalazi se na lečenju. Očekuje se da bude dobro. Za sada nije jasno koliko je vremena provela u kontejneru ili u kamionu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter