Izvor: Kurir.rs
01.12.2023 u 14:12
0

ŽENA UHVATILA MUŽA U ORGIJAMA: Videla auto ispred motela, upala u sobu sa upaljenom kamerom – ŠOK SNIMAK (VIDEO)

Žena je prijavila policiji da je dobila batine od supruga nakon što ga je uhvatila na gomili u motelu u Marakazumeu na severu Brazila.

Incident se dogodio prošle nedelje.

Amanda Nasimento (24) rekla je policiji da je videla automobil svog muža ispred motela i da je potom uspela da ga snimi mobilnim telefonom u orgijama sa dve žene i muškarcem.

Njen suprug Bruno Nasimento (27), kako tvrdi, odmah je zaključao vrata sobe, a zatim se obukao i potrčao za njom. Tvrdi da ju je potom oborio na zemlju i da je počeo da je tuče. Navodno je oteo Amandin mobilni telefon i razbio uređaj kako snimak ne bi bio objavljen.

Amanda je potom otišla u policijsku stanicu i zatražila hitnu zaštitnu meru protiv Bruna za kojim ima sina. Veštačenjem je potvrđeno da su povrede nastale od udaraca. Lokalni mediji navode da je Amanda takođe rekla policiji da je i ranije trpela psihičko i fizičko nasilje od supruga.

Bruno se na saslušanju u policiji branio ćutanjem, ali je priznao da je Amandi oštetio telefon. Njegov advokat pak tvrdi da su Bruno i Amanda bivši partneri i da se ne može govoriti o prevari.

– Važno je razjasniti da je doktor Bruno Nasimento već prekinuo vezu sa bivšom partnerkom kojoj je čak ostavio kuću svoje majke koja se nalazi u gradu Guvernadoru. Dakle, više nije bilo veze, a još manje izdaje. Tog dana se odvijala velika vakejada i tražio je mesto da se istušira i odmori sa prijateljima pošto je trkač vakejada. Nije bilo agresije, a još manje pokušaja ubistva, desilo se da je optuženi oduzeo mobilni telefon svojoj bivšoj partnerki. To se dokazuje na osnovu policijske istrage koja optuženog tereti samo za krivična dela oštećenje i nanošenje telesne povrede – navodi advokat.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter