Izvor: Happy BSC
08.09.2021 u 11:53
0

NOVA WARZONE MAPA: Spremite se za Call of Duty akciju na PACIFIKU!

Izlazak Call of Duty: Vanguard će sa sobom doneti kompletno originalno multiplayer iskustvo, a takođe i novu mapu za Warzone. Ova nova mapa nas vodi na rajsko ostrvo u Pacifiku, a što se tiče veličine, nova mapa će biti iste veličine kao i Verdansk. 

PROČITAJTE JOŠ: FAR CRY 3 od sad BESPLATAN na Ubisoft Store-u (VIDEO)

Ono što razlikuje pacifičku mapu od Verdanska jeste, pre svega, atmosfera. Mapa je dizajnirana da prense svu lepotu pacifičkih ostrva u punom sjaju, sa mnogim tajnama koje se kriju iza ove lepote. Takođe, Activision napominje da dodavanje nove mape neće imati uticaj na progresiju igrača i naoružanje. 

Dakle, igrači će moći da zadrže sve što su kupili i osvojili do sad, jer je nova mapa izgrađena na istoj tehnologiji kako bi integracija novih oružija bila neprimetna.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI BLAM FEJSBUKA: Veštačka inteligencija označila Afroamerikance kao MAJMUNE!

Jedan od glavnih noviteta koji dolaze sa novom mapom jeste unapredjeni anti-cheat sistem koji je Activision obećao još u avgustu. Stoga, na novoj mapi igrajte pošteno i razvijajte veštine, a mapa, iako je na Pacifiku, neće tolerisati pacifizam. 

Ako vas zanima (a verujemo da vas zanima) pogledajte  kako nova mapa izgleda u ovom videu: 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter