Izvor: BSC HAPPY
18.07.2023 u 18:00
0

PARALIŠUĆE EMOCIJE I RAZOTKRIVENA PREVARA: Evo šta vas očekuje u TREĆOJ epizodi „Bračnog trougla“

Dugoočekivana serija “Bračni trougao” zvanično je počela sa emitovanjem juče na Happy televiziji.

„Kažu da je bes prevarene žene gori od vatre paklene, uverila sam se u to“– u naletu emocija izgovorila je Asy Arslan (Cansu Dere) izigrana od strane svog supruga.

EKSKLUZIVNO! SERIJA „BRAČNI TROUGAO“ SAMO NA HAPPY TELEVIZIJI: Svakog RADNOG DANA oko 13:30!

Ono što ju je paralisalo bilo je saznanje da je njen voljen Volkan Arslan (Caner Cindoruk) sve ono od čega svaka žena strepi – neveran muškarac. Asy je u neverici pročitala poruka iz hotela „Love and Love“, u kojem je Volkan proveo vikend sa svojom ljubavnicom, a to ju je razorilo. 

U trećoj epizodi dešava se opšti kolaps emocija i stravične scene koje su Asy bacile na kolena.

U kolima svog supruga među stvarima u zavučenom delu gepeka pronalazi drugi telefon – a fotografija na pozadini je razotkrila ko je zapravo fatalna plavuša sa kojom se suprug vara. U trenutku povezuje slike u glavi i shvata da je već poznaje, a obe su se u tom trenutku nalazile na proslavi.

BSC HAPPY

Ne propustite nikad uzbudljiviju epizodu od koje ćete trepereti, a suze će same poteći…

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter