Izvor: BSC HAPPY
01.08.2023 u 16:09
0

GLEDANOST KONSTANTNO RASTE! Laži i prevare uništavaju: Serija „Bračni trougao“- EKSLUZIVNO samo na Happy TV!

Laži prevare, uništavaju brak čist kao suza,Asija I Volkan žive srećnim životom, svi su naizgled srećni dok se ne pokaže da to nije baš tako .

Skoro pa preko noći, mlada Derin okreće Asyin i Volkanov brak naopačke. Volkan ne želi da prekine sa Derin jer želi da „sedi na dve stolice“. Kada pojedinosti izdaje Asijinog supruga izađu na površinu, sve se pokreće. U ovoj priči Asya odbija da bude žrtva i odlučuje da se osveti mužu i svima ostalima koji su je izdali. Dokazaće da je osveta prevarene žene najveća osveta.

Glavni glumac Džaner Džindoruk iz serije „ Bračni trougao“u jednom svom intervjuu je rekao  “Ako je žena ranjena, može i zadati ranu“ Džaner Džindoruk na malim  ekranima je oživeo markantnog Volkana u seriji ‘koja se emituje na našem programu
Džaner za sebe kaže da je feminista, pravi je gospodin jako promišljen – čista suprotnost zavodljivom liku  u hit seriji.
U novoj epizodi Vokan počinje da bude sumnjičav i da prati Asijno ponašanje, ako se pitate  šta će biti?
Ne propustite seriju „Bračni trougao“ svakog radnog dana u 13:30 samo na Happy televiziji! 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter