Izvor: BSC Happy
18.07.2023 u 14:26
3

EKSKLUZIVNO! SERIJA „BRAČNI TROUGAO“ SAMO NA HAPPY TELEVIZIJI: RADNIM DANIMA U 13.30!

Dugoočekivana serija “Bračni trougao” zvanično je počela sa emitovanjem juče na Happy televiziji. Uzbudljiva avantura je počela!

Prva epizoda serije “Bračni trougao”, emitovana je juče ekskluzivno na Happy televiziji.

Konačno, počinje razotkrivanje muža preljubnika, a gledateljke će, izvesno je, shvatiti šta – posle prevare!

Podsećamo, Asy Arslan (Cansu Dere) shvata da je živela u mreži laži. Kad pojedinosti iz pozadine izađu izađu na površinu, sve se pokrene. U ovoj priči Asja odbija da bude žrtva i posvećuje se osveti mužu i svima ostalima koji su je izdali. Dokazaće da je osveta prevarene žene najveća osveta.

ZAKONITA ŽENA ILI LJUBAVNICA? Serija „BRAČNI TROUGAO“ samo na HAPPY TELEVIZIJI – ANKETA: DA LI BI STE OPROSTILI PREVARU I NASTAVILI DALJE?

U čitavoj situaciji, najgore će proći  njen neverni suprug Volkan Arslan (Caner Cindoruk), kojem će potpuno pasti maska da je savršen porodični čovek. Volkan ima komplikovana osećanja. On voli i Asju i Derin, mladu ženu s kojom ima aferu. Asju vidi kao svoju porodicu, a Derin kao ljubav. On nema namjeru odreći se porodice, ali nema ni hrabrosti prekinuti s Derin.

Ljubavnica Derin Guclu (Melis Sezan) okreće preko noći Volkanov brak naopačke.

Osvete prevarenih žena zaboleće i gledaoce.

A, koja će ostati sa Volkanom, videće se u neverovatnoj seriji, koja je osvojila svet, a sad ulazi i u srpske domove.

Ne propustite seriju „Bračni trougao“ svakog radnog dana u 13:30 samo na Happy televiziji! 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “EKSKLUZIVNO! SERIJA „BRAČNI TROUGAO“ SAMO NA HAPPY TELEVIZIJI: RADNIM DANIMA U 13.30!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter