Izvor: Espreso
16.04.2024 u 14:10
0

PRELEPA GLUMICA IZ SERIJE „ŽENSKAROŠ“: Pročitajte njenu priču

Turska glumica Afra Saračoglu, koja je igrala u nekim od najpopularnijih tamošnjih serija, na neočekivan način se obrela u svetu glume.

Turske serije su veoma popularne u Srbiji, pa su nam već neka lica i poznata. Među njima je i Afra Saračoglu, koja igra Sejran Šanil u seriji „Ženskaroš“.

Prelepa Afra (26) veoma je mlada, a iza sebe već ima nekoliko glavnih uloga u uspešnim serijama i filmovima. Jedan od naslova u kojima je posebno zapažena bio je „Fazilet i njene ćerke“, gde je lepa turska glumica igrala Edže, Faziletinu mlađu ćerku, koja je zbog novca spremna na sve.

 

Detinjstvo Afre Saračoglu

Afra Saračoglu rođena je u Balikesiru 2. decembra 1997. godine, a već na početku karijere počela je da osvaja priznanja za zvezdu usponu.

Kako njena porodica nije bila u zavidnoj finansijskoj situaciji, još kao tinejdžerka je počela da se bavi modelingom, a turski mediji pisali su da je manekenka postala sa samo 14 godina.

Odrasla je mahom uz majku, budući da su joj se roditelji razveli dok je glumica bila još mala.

UPOZNAJTE ŠARMANTNOG GLAVNOG GLUMCA SERIJE „ŽENSKAROŠ“: Među damama je voljen

Kako je jednom prilikom ispričala, kao dete u jedno periodu uopšte nije govorila. Otkrila je da ju je majka uplašeno odvela lekaru, koji je zaključio da Afra „to radi da privuče pažnju“ i da je s njom sve u redu. Nakon što je neko vreme mucala, vremenom se ovaj problem rešio sam od sebe.

Osnovnu i srednju školu pohađala je u Antaliji, nakon čega je upisala komparativnu književnost na Anatolijskom univerzitetu. Ali u međuvremenu joj se pružila prilika da bude glumica, pa je vremenom počela da zapostavlja studije.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter