Izvor: BSC Happy
22.01.2024 u 17:41
1

PROVEDITE VEČE UZ SERIJU „ŽENSKAROŠ“ NA HAPPY TV: Ne propustite uzbudljivu epizodu

Ne propustite novu, uzbudljivu epizodu najgledanije serije „Ženskaroš“ večeras u 23 časa na Happy televiziji.

Serija „Ženskaroš“ spoj je modernog i tradicionalnog i radnje se uglavnom odvija u Istanbulu. Prati priču Sejran i Ferita, koji stupaju ubrak po želji svojih porodica.Dva glavna lika brzo su osvojila ljubav gledalaca širom sveta, a evo i zašto.

Vest da Halis Korhan traži nevestu za unuka, dolazi kao grom iz vedra neba u Kazmovu vilu u Gaziantepu. Kazimova jedina nada da se obogati jesu njegove lepe ćerke, Suna i Sejran.

Nakon što Ifakat vidi Sunu i odluči da je ona prava devojka za Ferita, porodično odlaze u Gaziantep, da zatraže njenu ruku. Ali, pre ceremonije venčanja, Ferit i Seyran se upoznaju, ne sluteći da će postati zet i svastika. Život dveju sestara zauvek se menja kada Ferit odluči da oženi Seyran.

Dok je Kazmu drago što je osigurao pristup velikom bogatstvu, Seyran će biti nova nevesta u porodici punoj izdaja, laži i tajni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PROVEDITE VEČE UZ SERIJU „ŽENSKAROŠ“ NA HAPPY TV: Ne propustite uzbudljivu epizodu”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter