Izvor: Mazamizo.com
18.04.2024 u 14:33
1

ZVEZDA SERIJA „SVE ZA MOJU PORODICU“ : Upoznajte Lizge Comert

Serija "Sve za moju porodicu" je postao razlog njenog uspeha u svetu glume.

Lizge Comert je rođena u Istanbulu, 4. oktobra, 2001. godine. Iako ima 22 godine, odlilno se predstavila kao srednjoškolka u seriji. Bez obzira na to što joj je ovaj projekat bio prvi, ona ne planira da stane tu. Glumom je počela da se bavi, nakon što je prošla dosta časova. Pošto je mnogo volela taj posao, još kao mala se trudila da pronađe priliku da se oproba u njoj.

Pofesionalno je počela da se bavi glumom 2021. godine.

MAESTRALNA SERIJA „SVE ZA MOJU PORODICU“ Uzbudljiva drama samo na Happy TV

Uspela je da dobije priliku da se pridruži seriji „Sve za moju porodicu“, u ulozi devojke po imenu Susen. Susen je bogata devojka, i njena porodica i ona žive odvojeno. Živi sama u velikoj i prostranoj kući. Odjednom događaj koji je potpuno transofrmisao iz slabe u jaku devojku, se desio kada je ubila brata svog prijatelja na univerzitetu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ZVEZDA SERIJA „SVE ZA MOJU PORODICU“ : Upoznajte Lizge Comert”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter