Izvor: Dnevni abaz
12.04.2024 u 11:13
1

UPOZNAJTE GLUMCA SERIJE „ŽENSKAROŠ“: Zavirite u njegov život

Upoznajte se sa glumcem Direnom Polatogularrijem

Derin je rođen 12. februara 1980. u Istanbulu. Glumio je u serijama kao što su The Bad penny (2021), Golden boy (2022) i Karadayi (2012). U seriji „Ženskaroš“ Derin igra Kazim-agu kog interesuju samo novac i imovina, i svoju stariju ćerku Sunu udaje za Ferita Kohrana, ali na veče prosidbe Ferit se ipak odlučuje za Kazimovu mlađu ćerku Serjan.

Kada su ga pitali zbog čega je Kazim-aga postao takav fenomen, odgovorio je da je to zbog uverljivosti.  U jednom intervjuu, s obzirom da je otac devojčice i da u seriji glumi lika koji je nasilan prema svojim ćerkama, dobio je pitanje da li je bilo teško snimati takve scene, odgovorio je: – „Bilo je vrlo teško. Afra (Saračoglu), Beril (Pozam), Sezin (Bozadži) i ja međusobno bi se „dizali“. Kad bismo snimili takvu scenu, otišli bismo na piće, seli i pokušavali se izvući iz tog stanja. Osim toga, u priči postoji i pritisak društva na lik“.

Pored glume voli da se bavi košarkom. Sebe bi opisao kao saosećajnog, smešnog i dobrog čoveka. Odrastao je u porodici u kojoj su majka i otac penzionisane računovođe. Ima mlađu sestru a starijeg brata (47) je izgubio u junu usled infarkta.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “UPOZNAJTE GLUMCA SERIJE „ŽENSKAROŠ“: Zavirite u njegov život”

  1. Great awesome issues here. I am very satisfied to peer your article. Thanks so much and i’m taking a look forward to touch you. Will you please drop me a e-mail?

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter