Izvor: onedio
14.04.2024 u 14:45
1

UPOZNAJTE ŠARMANTNOG GLAVNOG GLUMCA SERIJE „ŽENSKAROŠ“: Među damama je voljen

Zavirite u život glumca koji je osvojio ženska srca

Ovaj poznati glumac je rođen 1998. godine u Istanbulu. U srednjoj školi se profesionalno bavio fudbalom i košarkom. Proslavio se ulogom u seriji „Yasak Elma“ („Zabranjeno voće“) 2020. godine. Igrao je lika po imeni Alihan, bogatog biznismena koji se zaljubljuje u glavnu glumicu, Zejnep. Posle uspeha u seriji „Zabranjeno voće“, Mert je glumio u hit seriji „Yali Capkini“ („Ženskaroš“). Serija govori o grupi ljudi koji žive u vili čiji je život, i tu je otkrio sebe u novom svetlu romantične drame.

U slobodno vreme voli da putuje i istražuje nove kulture. Bavi se fitnesom i ponekad na duštvenim mrežama deli video snimke o fitnesu. Takođe voli muziku i naučio je da scira gitaru.

Izgradio je svoje ime u navedenim serijama svojom neverovatnom glumom i u planu ima još dosta projekata. Bez obzira na uspeh i slavu, uspe je da sačuva svoj život od medija i da ostane fokusiran na naredne projekte.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “UPOZNAJTE ŠARMANTNOG GLAVNOG GLUMCA SERIJE „ŽENSKAROŠ“: Među damama je voljen”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter