Izvor: BSC Happy
28.03.2024 u 13:10
0

U PRIVATNOM ŽIVOTU JE PRAVI ANĐEO: Sve što niste znali o Suzan iz turske serije „Sve za moju porodicu“

Poznatu tursku glumicu Ahu Jagtu gledaoci su upoznali u hit seriji „Sve za moju porodicu”, gde tumači ulogu Suzan, bogate ljubavnice Akifa - zbog koje se upleo u dve nesreće u kojima je četvoro dece ostalo bez roditelja.

Svakog radnog dana pratite nove epizode samo na Hepi televiziji.

Ahu važi za jednu od najlepših žena u Turskoj, a u privatnom životu je sušta suprotnost, te odiše majčinskom energijom, ženstvenošću i spokojem.

Tokom medijskog istupanja priznala je koliko joj je bilo teško da se poistoveti sa ulogom Suzan.

– Suzan je poput mene u nekim situacijama, može ostati veoma smirena. Mislim da smo u tome slične. S druge strane, Suzan je lik prema kom se porodica i muž loše ponašaju, koji je često doveden pred svršen čin i izložen manipulacijama. Zbog toga nije neko ko veruje u sebe. Način na koji se nosi sa stvarima i njene reakcije su potpuno drugačije. Ponekad postane neuravnotežena i burno reaguje, a ponekad se čini da je prihvatila to mučno stanje. Kao da je ceo svet objavio rat protiv nje. Stalno se sukobljava sa ćerkom jer su im karakteri skroz suprotni. Ona je žena i majka koja se sama bori za život – istakla je i dodala šta bi Kemal rekao kada bi ga pitali kakva je majka.

– Da, ja sam majka koja ima pravila. Zaintrigiralo me je ovo pitanje dok sam odgovarala na njega, pa sam ga postavila Kemalu. Bio je veoma sladak, ovako mi je odgovorio: „Mamice, ti si veoma slatka, mila majka – puna ljubavi. Ali ponekad ne radiš ono što želim. Dobro, shvatam da mi želiš dobro, ali bilo bi sjajno kad bi učinila i ono što ja želim“. Bilo mi je drago što sam to čula. Pravila moraju postojati i deci treba postaviti granice, kako bi se osećala bezbedno. I pažnja je veoma važna. Stalno sam brižna.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter