Izvor: BSC Happy
30.01.2024 u 17:13
6

Spektakularna serija ŽENSKAROŠ osvojila SVET do sada neviđenom SUDBINOM! OD UTORKA DO PETKA U 23.00 SAMO NA HAPPY TV

Priča će vas prikovati za male ekrane!

Serija „Ženskaroš“ bila je najgledanija prošle godine u Turskoj, sa rejtingom, koji nije viđen godinama unazad. Naslov se nastavio snažno u 2023. i nastavlja da se rangira kao dramska serija broj jedan u zemlji svake nedelje.

Od premijere u septembru prošle godine, serija je licencirana za više od 35 teritorija širom sveta.

Emiteri u Švedskoj i Finskoj licencirali su prava za emitovanje serije u svojim regionima. Ovo je, prema svim merilima,  zvanično postala prva turska drama koju je komercijalni emiter preuzeo u Švedskoj, a zatim i u Finskoj.

  • Oduševljeni smo što smo ponovo na čelu dovođenja turske drame novoj publici. Dosadašnji izuzetan uspeh „Ženskaroša“ čini ga lakim izborom za emitere koji žele da testiraju nešto novo – kaže MelisHamacioglu, direktor za nabavku digitalnih medija i prodaju sadržaja, MENA, Indija, Pakistan i Zapadna Evropa.

Podsećamo, „Ženskaroš“ je porodična drama koja priča o dve sestre, Sejran i Suni, čiji se putevi ukrštaju sa zlatnim dečakom Feritom. Životi dve sestre se zauvek menjaju kada Ferit odluči da se uda za Sejran umesto za Sunu. Sejran će biti nova nevesta u porodici punoj izdaja, laži i tajni, dok će Suna početi da pravi planove za osvetu, kako bi povratila svoju ukradenu budućnost. U seriji igraju Afra Saraoğlu, Mert Ramazan Demiri, ÇetinTekindor.

Najnovija dešavanja u vezi sa vašom omiljenom serijom koja će vas opčiniti možete pratiti na našoj Fejsbuk grupi Ženskaroš Happy tv serija i Instagram stranici.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

6 thoughts on “Spektakularna serija ŽENSKAROŠ osvojila SVET do sada neviđenom SUDBINOM! OD UTORKA DO PETKA U 23.00 SAMO NA HAPPY TV”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter