Izvor: HAPPY BSC
13.04.2024 u 20:00
1

AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: Mnoga proročanstva Žirinovskog su se pokazala tačnim

Aktuelnosti“ su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako veče od 19.50 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom.

Večerašnji gosti su Dragan Vujičić, novinar, Slobodan Stojičević ekspert za informacioni rat, i pukovnik Aleksandar Mihajlović. Na početku emisije je prikazan jedan, može se reći, proročki govor nekadašnjeg ruskog političara Vladimira Žirinovskog o sudbini Ukrajine.

– Žironovski je imao tačne informacije, jasno je šta je ŠOS, to je danas kičma Evroazije, Briksa, taj bicikl Kine i Rusije dobio je treći točak, Iran, i te zemlje imaju vojnu saradnju. Zapad nije uspeo da napravi prodor u srce Evroazije, i ne samo to, izgubili su dosta pozicija na Bliskom istoku, očigledno Rusi i Kinezi nisu verovali da je došao kraj istorije i da Zapad treba da vlada. Rat u Ukrajini može da stane, sada fale Amerikancima Ukrajinci, ali to neće biti najmanje do juna, rekao je Vujičić.

-Zapad menja planove, ne treba da zaboravimo da je ovo globalni veliki sukob sa više žarišta, ruski analitičari već govore da će pravi rat početi 2027. sa Kinom. Boris Džonson i njegova uloga u Ukrajini je sve manje važnja. Sad je važno takođe kako će se razvijati primena veštačke inteligencije, koja može zameniti mnogo poslova, biće situacija loša u Nemačkoj zbog nedostatka ergije, prelomni trenutak biće na leto, kada padne front, pitanje je da li će Rusi ići dalje, jasno je i Kini i Rusiji da nemaju izbora, oni nisu izazvali rat, ali vreme radi za njih, kaže Stojičević.

-Mnoge će iznenaditi, svi ovi ratovi koji se vode su nastavak Drugog svetskog rata, pre svega Nemačka želi da se osveti, kad je ranije u SAD pravljen plan za razbijanje SSSR počeli su da razmišljaju o Nemačkoj, dobro im je došlo bilo neslaganje unutar SFRJ ’70-tih. Tako su zajedno razbili SFRJ, SSSR, plan im je bio da krvavo zavade sve, a sada Nemačka navodno daje podršku Izraelu a želi rat na Bliskom istoku da nestane Izrael, oni i sada žele nestanak Jevreja. Na istoku su prvo hteli da protiv Rusije gurne Belorusiju a nisu uspeli, a onda su našli talmudistu u Ukrajini,a sve što se dešava na istoku hoće da zavade ponovo Kinu i Japan, ali NATO nema snage, sve je sada usmereno na pljačku energenata i hrane, kaže Mihajlović.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: Mnoga proročanstva Žirinovskog su se pokazala tačnim”

  1. Џаба све ако се не униште дубоке државе, мора да се каже овако у множини јер ко зна где их све има, а једино може следећом тактикома мало војног ратовања , мало економијом, мало пропасти на Берзи . Зато БРИКС мора бити јединствен а после ће лакше бити свима из БРИКСА и сви ће бити богатији него што су сада, свака држава појединчани и свака ососба у тим државама а што је најважније живеће дуго, дуго, дуууго у миру , а не само као до сада што је било да дубоке државе са својим појединцима буду толико богати и толико бахати према другима , то се код нас каже „Мало и Шарцу дајеш а не само усе насе и у своје кљусе “ зато ћете и пропасти .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter